Ηθοποιός του “Δεληγιάννειου Παρθεναγωγείου” πήγε στο Dragons’ Den, αλλά έφαγε “άκυρο” για την.. πρωτότυπη εφεύρεση

February 18, 2023

Ηθοποιός του “Δεληγιάννειου Παρθεναγωγείου” πήγε στο Dragons’ Den, αλλά έφαγε “άκυρο” για την.. πρωτότυπη εφεύρεση


Διαφ.

Το βράδυ της Παρασκευής 17/2 απολαύσαμε το νέο επεισόδιο του Dragons’ Den, του ΑΝΤ1, όπου είδαμε στην οθόνη μας και την Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη.Ένα ζευγάρι ήρθε να παρουσιάσει στους επενδυτές το «the floatland», ένα αυτοκινούμενο, εξάγωνο, επίπεδο κατασκεύασμα το οποίο δημιουργήθηκε για να παρέχει μία μοναδική εμπειρία πάνω στο νερό.

Ο σχεδιαστής και δημιουργός του ήταν ο Ελ Μποργκίνι Ραφαέλ ενώ την διαχείριση του «the floatland» είχε αναλάβει η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη.

Η Χαρά Μαρία, είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την συμμέτοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» στον ρόλο της “Λουκίας Παπαδογιαννάκη”.
Το ζευγάρι δεν κατάφερε να πείσει τους επενδυτές με την πρότασή του ωστόσο οι συμβουλές που δέχτηκαν όπως είπαν ήταν χρήσιμες.

Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη

Αναλυτικά η πρόταση που έκαναν ο  Rafael El Borgini και η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη

Η πρόταση τους, ομολογουμένως πρότυπη μια και παρουσίασαν το πρώτο… ηλεκτροκινούμενο πλωτό νησί που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από τον Αντώνη Ρέμο, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν στο Dragons’ Den, για μια επόμενη συναυλία του τραγουδιστή στο νησί των Ανέμων. «Το ποσοστό που ζητάμε είναι το 10% για 50.000 ευρώ» τόνισε ο Rafael.

Οι τέσσερις επενδυτές φάνηκαν αρκετά προβληματισμένοι με την συγκεκριμένη πατέντα ενώ ο Χάρης Βαφειάς, σαν γνώστης του θαλασσινού χώρου, τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει στον χώρο του Αιγαίου. Σε αντίθεση με τις Αραβικές χώρες, όπως είπε ο επενδυτής του Dragons’ Den, όπου το Floatland θα μπορούσε ενδεχομένως να τα πάει περίφημα.

«Δεν ξέρω πόσο μπορεί να δουλέψει μια τέτοια ιδέα! Μπορεί να είναι ωραία, μπορεί να τραγουδάει ο Ρέμος και να ακούει το κοινό από την παραλία αλλά δόξα τω Θεώ η Ελλάδα έχει πάρα πολλές παραλίες και πάρα πολλά λιμανάκια. Αυτό, όπως είπε και ο κ. Βαφειάς, ίσως να είναι για χώρες μακριά από εδώ» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Λιλή Περγαντά κάνοντας έτσι σαφές πως δεν πρόκειται να επενδύσει στο Floatland.

Για την ιστορία του Dragons’ Den, δε, από την ενδεχόμενη επένδυση αποχώρησαν και οι υπόλοιποι τρεις dragons δίχως να κάνουν καμία πρόταση. «Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ. Τέλος. Δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου» ανέφερε, εμφανώς απογοητευμένη, η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη στην κάμερα του σόου επενδύσεων του ΑΝΤ1.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: