«Πάγωσαν» όλοι με αυτό που αποκαλύφθηκε στο «Φως»: “Είναι θεία δίκη”, έλεγε η Νικολούλη με τρεμάμενη φωνή

February 18, 2023

«Πάγωσαν» όλοι με αυτό που αποκαλύφθηκε στο «Φως»: “Είναι θεία δίκη”, έλεγε η Νικολούλη με τρεμάμενη φωνή


Διαφ.

Άναυδη έμεινε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» μαθαίνοντας μία πληροφορία για μια πολύκροτη υπόθεση.Συγκλονιστικές ήταν οι εξελίξεις στο «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 17/2. Η Αγγελική Νικολούλη, αμέσως μετά τη σύνδεση που είχε με τη δημοσιογράφο Άννα Κανδύλη σχετικά με την υπόθεση Πισπιρίγκου, έλαβε ένα μήνυμα από συνεργάτη της για υλικό που έστειλε κάποιος τηλεθεατής.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαστε μέσα στην εκπομπή και ερευνούμε υποθέσεις, κάποιοι μας γυρνούν πίσω», είπε η δημοσιογράφος, ενώ στη συνέχεια έμεινε έκπληκτη από τις πληροφορίες που διάβασε.

«Δες από πού έρχεται η πληροφορία. Έγινε μία ταυτοποίηση και κοίτα τι μας λένε. Πήραμε και πράγματα στο κινητό», της είπε χαρακτηριστικά, με την Αγγελική Νικολούλη να σοκάρεται από την αποκάλυψη.


«Πω πω. Αν συμβεί αυτό, αν βγει αυτό, είναι αυτό που λέμε θεία δίκη. Έχουμε “βόμβα” στα χέρια μας. Στα 28 χρόνια την έχω συναντήσει πολλές φορές τη θεία δίκη και αν επιβεβαιωθεί αυτό σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση που έχουμε ερευνήσει…».

«Παναγία μου, Χριστέ μου. Εάν αυτό που μας δίνουν τώρα και από τον χώρο που το δίνουν, είναι όπως το περιγράφει ο μάρτυρας, θα τρίβουμε όχι τα μάτια μας…».

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη από τις πληροφορίες που έφτασαν στο στούντιο στον αέρα της εκπομπής.

Όταν ο σκηνοθέτης της εκπομπής, Σωτήρης Σπαθάρης, της ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις, η Αγγελική Νικολούλη του απάντησε: «Τι θέλεις, Σωτήρη; Διάλειμμα; Ποιο διάλειμμα; Αν δεις τι βόμβα έχουμε στα χέρια μας, θα καταλάβεις. Πάμε σε διαφημίσεις, εντάξει, αλλά μετά κατέβα κάτω να δεις τι μας ήρθε».

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε στους τηλεθεατές πως η πληροφορία που της ήρθε προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και αφορά σε μία πολύκροτη υπόθεση που ερευνά επί χρόνια η εκπομπή, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης: