Φουλ αδυνατισμένη & με κατάξανθο μαλλί: “Μια άλλη” Καίτη Γαρμπή, τρομάξαμε να την γνωρίσουμε, διέρρευσε φώτο

February 18, 2023

Φουλ αδυνατισμένη & με κατάξανθο μαλλί: “Μια άλλη” Καίτη Γαρμπή, τρομάξαμε να την γνωρίσουμε, διέρρευσε φώτο


Διαφ.

Σπάνιο ντοκουμέντο από την εποχή που η Καίτη Γαρμπή είχε τα μαλλιά της ξανθά βγήκε στο φως της δημοσιότητας.Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια πόζαρε στον φακό του Κλεισθένη με τον Γιάννη Φλωρινιώτη όταν συνεργαζόντουσαν.

«Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει στο στούντιό του την Καίτη Γαρμπή @kaitigarbi με τον Γιάννη Φλωρινιώτη το 1980», ανέφερε η λεζάντα στο επίσημο account του στούντιο.

Δείτε την φωτογραφία

Καίτη Γαρμπή

Να θυμίσουμε πως η Καίτη Γαρμπή είχε μιλήσει με περηφάνια για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Φλωρινιώτη στο J2US ενώ λίγο μετά είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «OK!»:

«Ήμουν τυχερή γιατί έμεινα χρόνια κοντά σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη, τον Γιάννη Φλωρινιώτη, έναν σταρ της εποχής, πολύ πιο μπροστά από την εποχή του, που ζούσε και ανέπνεε για τη δουλειά του.

Ακούραστος, κάναμε γκεστ στο θέατρο, πηγαίναμε στο κέντρο και παράλληλα βρίσκαμε και χρόνο να κάνουμε και μια ταινία. Να, γι’ αυτό του στύβαμε τα πουκάμισα μια η Λιάνα, μια εγώ. (Γελάει.) Και ναι, θέλει κόπο και ιδρώτα ο δρόμος προς τη δόξα, εξού και η ταινία που έγινε προς τιμήν του Γιάννη το 1980 του Γιώργου Σταμπουλόπουλου “Και ξανά προς τη δόξα τραβά”».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: