Η πληροφορία που σόκαρε την Νικολούλη: «Ποιο διάλειμμα μου λες τώρα, αν δεις τι βόμβα έχουμε…» (vid)

February 17, 2023
Σοκαρισμένη η Αγγελική Νικολούλη από μια πληροφορία που της μετέφερε ο συνεργάτης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Μια σημαντική μαρτυρία για μια πολύκροτη υπόθεση που έχει ερευνήσει παλιότερα το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη, έφτασε στην εκπομπή το βράδυ της Παρασκευής (17/2).


Διαφ.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά από κλήση συνεργάτη της πληροφορήθηκε μια πολύ σημαντική μαρτυρία για μια υπόθεση που είχε απασχολήσει πολύ στο παρελθόν.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαστε μέσα στην εκπομπή και ερευνούμε υποθέσεις, κάποιοι μας γυρνούν πίσω», είπε η δημοσιογράφος, ενώ έπειτα έμεινε έκπληκτη από τις πληροφορίες που διάβασε.

«Ποπο. Αν συμβεί αυτό, αν βγει αυτό, είναι αυτό που λέμε θεία δίκη. Ποιο διάλειμμα μου λες τώρα ρε Σωτήρη… Έχουμε ‘βόμβα’ στα χέρια μας. Στα 28 χρόνια την έχω συναντήσει πολλές φορές τη θεία δίκη και αν επιβεβαιωθεί αυτό σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση που έχουμε ερευνήσει…», συνέχισε να λέει σοκαρισμένη.

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη από τις πληροφορίες που έφτασαν στο στούντιο στον αέρα της εκπομπής.

«Παναγία μου, Χριστέ μου. Εάν αυτό που μας δίνουν τώρα και από τον χώρο που το δίνουν, είναι όπως το περιγράφει ο μάρτυρας, θα τρίβουμε όχι τα μάτια μας…», συμπλήρωσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: