Αγνώριστος μετά το χειρουργείο: Η πρώτη φωτο του Βασίλη Καρρά ύστερα από τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του

February 18, 2023

Αγνώριστος μετά το χειρουργείο: Η πρώτη φωτο του Βασίλη Καρρά ύστερα από τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του


Διαφ.

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας του έκανε ο Βασίλης Καρράς και η εικόνα του ήταν τελείως διαφορετική.Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε προ ημερών στην ψαροταβέρνα «Πρίγκιπας», στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», Βασίλης Καρράς φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ευδιάθετος μεν, εμφανώς ταλαιπωρημένος δε, με σχεδόν λευκά μαλλιά και μούσια, ο ίδιος πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τους άλλους πελάτες, αφού δύσκολα αναγνωρίζεται με αυτήν την εικόνα.

Δείτε την φωτογραφία

Βασίλης Καρράς

Τον κατάλαβαν, ωστόσο, από τη βαριά χαρακτηριστική φωνή του, καθώς μιλούσε με την παρέα του στο εστιατόριο και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, με τον τραγουδιστή από την πλευρά του, να τους καλοδέχεται.

Όπως είχε γίνει γνωστό στις αρχές Νοεμβρίου, ο καλλιτέχνης με τα μεγάλα σουξέ και τις επιτυχημένες συνεργασίες, χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς επέστρεψε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας, όπου και ανάρρωσε.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του, ο καλλιτέχνης είχε κοντά του τους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι τον φρόντισαν και του συμπαραστάθηκαν.

Μάλιστα, η περιπέτειά του αυτή ήταν και η αιτία για να ακυρωθεί τελικά η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever», με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του.

Βασίλης Καρράς: Είχε προηγηθεί κι άλλο θέμα υγείας

Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Βασίλης Καρράς αντιμετώπισε θέμα υγείας.

Τον Μάρτιο της περασμένης χρονιάς είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στομάχι ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο.

Πλέον, ο καλλιτέχνης έχει αρχίσει να επανέρχεται στις χαρές της καθημερινότητάς του, όπως να βρίσκεται με τους φίλους του στη συμπρωτεύουσα. Μένει να φανεί το πότε θα επανέλθει και στις πίστες!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: