Ραμόνα Βλαντή εναντίον Παπαρίζου: «Η πιο κακοντυμένη από όλες, τη βλέπω και λέω τι φόρεσε πάλι, πού πάει έτσι»

February 18, 2023

Ραμόνα Βλαντή εναντίον Παπαρίζου: «Η πιο κακοντυμένη από όλες, τη βλέπω και λέω τι φόρεσε πάλι, πού πάει έτσι»


Διαφ.

Η Ραμόνα Βλαντή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τα παιδιά και τις σχέσεις της αλλά και για θέματα μόδας.Πιο συγκεκριμένα, ανοίχτηκε για τον πρώην σύζυγό της, τα παιδιά της, αλλά και μοιράστηκε τις απόψεις της για το στυλ Ελληνίδων celebrities όπως την Φουρέιρα, την Παπαρίζου και την Παπαβλασοπούλου.

«Είμαι μια μαμά που είναι φίλη με τα παιδιά της, είναι το πιο σημαντικό στη ζωή μου», είπε αρχικά στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και συνέχισε:

«Με τον πρώην σύζυγο μου έχω πολύ καλή σχέση. Ήρθα στην Ελλάδα ερωτεύτηκα, μετρά από 1 χρόνο έμεινα έγκυος, παντρευτήκαμε και καταλήξαμε με 2 παιδιά. Δεν δέχομαι να μισήσω έναν άνθρωπο που έχω αγαπήσει τόσο πολύ. Οι φίλες μου είναι όλες Ελληνίδες, με στήριξαν, με αγκάλιασαν», δήλωσε.

Για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί στο παρελθόν, η Ραμόνα Βλαντή είπε πως τα γνώρισε μετά την τηλεόραση.

Πώς κρίνει το στυλ Ελληνίδων celebrities; «Το ντύσιμο της Φουρέιρα πολύ σπάνια μου αρέσει. Της Έλενας Παπαρίζου της λείπει το κομμάτι του styling, τη βλέπω και λέω τί φόρεσε πάλι, που πάει με αυτά τα μαλλιά; . Η Έλενα Παπαρίζου είναι η πιο κακοντυμένη τραγουδίστρια . Δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει αυτό στον εαυτό της, γιατί είναι γυναικάρα, είναι showwoman, βγαίνει στη σκηνή και “τρίζουν” τα πατώματα, όμως είναι ένα πακέτο”.», δήλωσε και αναφέρθηκε στο GNTM:

«Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν μου έδωσε τίποτα. Θα πήγαινα αν με καλούσαν για κριτή. Έχω σταματήσει κορίτσια στο δρόμο και τους έχω πει ότι πρέπει να γίνουν μοντέλα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: