“Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτό που έκανε”: Το παράπονο της Ζέτας Μακρυπούλια για τον Νίκο Μουτσινά

February 19, 2023

“Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτό που έκανε”: Το παράπονο της Ζέτας Μακρυπούλια για τον Νίκο Μουτσινά


Διαφ.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, την σχέση του με την μητέρα του, το coming out ενώ για πρώτη φορά παραδέχθηκε πως υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη, επιβεβαιώνοντας έτσι την έντονη φημολογία που είχε κυκλοφορήσει κάποτε.



Νίκος Μουτσινάς: Η προσωπική ζωή, η σχέση με την μητέρα του και το coming out

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ μίλησε για όλα ενώ και η καλή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για εκείνον εκφράζοντας όμως και ένα παράπονό της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και δημόσια το παράπονό της από τον Νίκο Μουτσινά.

Όσα είπε η Ζέτα Μακρυπούλια για τον Νίκο Μουτσινά

«Δεν θα κρύψω ότι έχω στεναχωρηθεί και πάρα πολύ από τον Νίκο. Μια εποχή είχε, τέλοσπαντων, ενθουσιαστεί και είχε λίγο απομακρυνθεί από την παρέα. Εγώ τότε περνούσα και διάφορα ψυχολογικά πράγματα και κάπως με στεναχώρησε αυτό πολύ στον Νίκο. Του το έχω πει, το έχουμε συζητήσει αλλά οι φιλικές οι σχέσεις είναι και λίγο σαν τις ερωτικές τις σχέσεις. Μόνο που λείπει αυτό που φαντάζεστε» είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Ενωθήκαμε, για πάντα από ότι φαίνεται, πριν από περίπου 12, 13, 14 χρόνια. Είναι ένα αεικίνητο παιδί με τρομερές ταχύτητες και το μυαλό του γυρίζει 10πλάσια από ότι το δικό μας» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο

“Ενώπιος Ενωπίω”: Ο Μουτσινάς σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: