«Ψυχή σαν τη δική σου δεν θα ξαναβρεθεί»: Δυστυχώς «έφυγε» πρόωρα ο Χρήστος Παντσάκης, πένθος στο Λιμενικό

February 19, 2023

«Ψυχή σαν τη δική σου δεν θα ξαναβρεθεί»: Δυστυχώς «έφυγε» πρόωρα ο Χρήστος Παντσάκης, πένθος στο Λιμενικό


Διαφ.

Βαρύ πένθος στο Λιμενικό για την απώλεια του συναδέλφου του 48χρονου ανθυπασπιστή, Χρήστου Παντσάκη.Ο 48χρονος ανθυπασπιστής, Χρήστος Παντσάκης ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο όπως θα διαπιστώσετε και από τις συγκινητικές αναρτήσεις των ανθρώπων του στα social media και όπως τονίζουν έφυγε πρόωρα...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛΣ για τον 48χρονο ανθυπασπιστή, Χρήστο Παντσάκη

Με βαθιά θλίψη θρηνούμε την απώλεια του αγαπητού συναδέλφου Ανθυπασπιστή Λ.Σ., Παντσάκη Χρήστου, ο οποίος έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΛΣΑΠΝ για τον 48χρονο ανθυπασπιστή, Χρήστο Παντσάκη

Με βαθιά οδύνη, η οικογένεια του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, του Ανθυπασπιστή ΛΣ, Παντσάκη Χρήστου, που πάλεψε σθεναρά τις τελευταίες ημέρες για να κρατηθεί στη ζωή.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά & Νήσων, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια δηλώνοντας σοκαρισμένοι από την ξαφνική απώλεια και ευχόμαστε στην οικογένεια και τους οικείους του καλό κουράγιο και δύναμη.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΛΣΚΥ για τον 48χρονο ανθυπασπιστή, Χρήστο Παντσάκη

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμενικού Σώματος Κεντρική Υπηρεσίας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του συναδέλφου Ανθυπασπιστή ΛΣ, Παντσάκη Χρήστου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο 48χρονος ανθυπασπιστής, Χρήστος Παντσάκης, πάλεψε σθεναρά για να κρατηθεί στη ζωή. Κανείς από τους λιμενικούς δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε ένας ακόμα συνάδελφός τους. Ο θάνατός του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους τους συναδέλφούς του.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον 48χρονο ανθυπασπιστή, Χρήστο Παντσάκη

Χρηστάρα μου, φίλε μου και συνΑΔΕΛΦΕ καλό ταξίδι. Θα μας λείπεις κάθε μέρα. Δυστυχώς, δεν προλάβαμε να κάνουμε τις επιχειρήσεις που κουβεντιάζαμε. Είναι τιμή μου που υπήρξα φίλος σου. Μακάρι να είχαμε έστω και λίγη από τη δική σου αγνότητα και αγάπη. Είμαι σίγουρος ότι ο Θεός έχει κρατήσει την καλύτερη θέση δίπλα Του για εσένα. Συλλυπητήρια στους οικείους του!!!

Ο παράδεισος απέκτησε έναν ακόμα άγγελο, θα μας λείψεις πολύ????????????????????

Καλό ταξίδι, Χρηστάρα, ψυχή σαν τη δική σου δεν θα ξαναβρεθεί

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος ανθυπασπιστής, Χρήστος Παντσάκης, χειρουργήθηκε προ 15 ημερών και έκτοτε νοσηλευόταν στη ΜΕΘ. «Έφυγε» από την καρδιά του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: