«Είναι δύσκολα τα πράγματα»: Σπάει τη σιωπή της η Μαρία Κορινθίου για τον γάμο με τον Αϊβάζη & την κόρη τους

February 19, 2023

«Είναι δύσκολα τα πράγματα»: Σπάει τη σιωπή της η Μαρία Κορινθίου για τον γάμο με τον Αϊβάζη & την κόρη τους


Διαφ.

Με αποκαλυπτική διάθεση η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην εφημερίδα «Real Life» τόσο για την προσωπική όσο και την επαγγελματική της ζωή.Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικογένειά της, αναλύοντας τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη αλλά και την κόρη τους, Ισμήνη.

Η Μαρία Κορινθίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό».

Πώς νιώθεις με τη συμμετοχή σου στο «Πρωινό» του ANT1;

Η αλήθεια είναι ότι μετά την επιστροφή μου από την Αμερική, σχεδόν κάθε χρόνο, δεχόμουν προτάσεις για τηλεόραση. Ακόμη και το περασμένο καλοκαίρι, σε άλλο κανάλι συζητούσα για κάτι άλλο στο κομμάτι της παρουσίασης. Ήταν η περίοδος που υπήρχε μία αναταραχή για το αν θα γίνουν εκλογές και το αφήσαμε. Αμέσως μετά ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό. Θεώρησα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα. Θα ήμουν με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος στέκεται στην εκπομπή με το δημοσιογραφικό του ανάστημα. Βέβαια, είναι ένας κόσμος λίγο έξω από τα νερά μου…

Ενώ έχω ξεκινήσει από την τηλεόραση και έχω σπουδάσει στην Αμερική παρουσίαση και δημοσιογραφία, παρόλα αυτά συμβαίνει. Η συγκεκριμένη ζώνη είναι σκληρή, είναι hardcore. Είναι μία ζώνη που πέφτουν από πίσω πολλά χρήματα και πολλά στοιχήματα.

Εσύ επηρεάζεσαι από το σύνολο της εκπομπής;

Φυσικά. Ειδικά όταν βρίσκεσαι σε μια πιο ευάλωτη θέση ψυχικά, μπορεί να σε επηρεάζουν κάποια πράγματα. Όμως, είναι ένα πάρα πολύ ωραίο σχολείο ψυχικής ισορροπίας όλο αυτό.

Το δικό σου κομμάτι το απολαμβάνεις;

Απολαμβάνω την ένωση με τον κόσμο. Μου αρέσει να προσφέρω το χαμόγελό μου σε αυτούς που παρακολουθούν εκείνη την ώρα την εκπομπή. Απολαμβάνω τις σχέσεις που δημιουργούνται μέσα στην εκπομπή με τους συνεργάτες και με τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε.

Η Μαρία Κορινθίου για την οικογένειά της και τον εαυτό της

Με τον Γιάννη Αϊβάζη είστε στον ίδιο χώρο. Πώς έχετε καταφέρει να βρείτε τις ισορροπίες σας;

Αυτό ξεκινά από το πόσο χορτασμένος είναι ο καθένας προσωπικά. Όσο καλύτερα είσαι με τον εαυτό σου, τόσο λιγότερες ανασφάλειες έχεις, ειδικά για έναν άνθρωπο που λες πως τον αγαπάς. Τι είναι η αγάπη; Και δεν μιλώ μόνο για την αγάπη με τον σύντροφό σου, αλλά και με την κόρη σου, τους φίλους σου, τους συγγενείς σου… Αγάπη είναι να μοιράζεσαι, να αγκαλιάζεις, να χαμογελάς.

Η κόρη σου είναι πια έφηβη. Πώς το βιώνεις;

Δύσκολα τα πράγματα… Νομίζω λίγο πιο δύσκολα για εμάς τους γονείς. Ξαφνικά, σου πατάνε ένα κουμπί και από εκεί που είχες ένα μωράκι κοριτσάκι, έχεις να αντιμετωπίσεις ένα γυναικάκι. Με ό,τι επακολουθεί από αυτό. Σεβασμός προς τα «θέλω», προς τις ανάγκες, αλλαγές σωματικές που σε κολλάνε λίγο στον τοίχο.

Όταν την είδες να μεγαλώνει αισθάνθηκες να μεγαλώνεις και εσύ;

Ναι, το ένιωσα, αλλά είναι ωραίο που μεγαλώνουμε μαζί.

Πώς τα πας με το χρόνο;

Είμαι ευγνώμων και για το χρόνο και για όλα όσα μου συμβαίνουν.

Χρειάστηκε δουλειά για να φτάσεις εδώ που είσαι σήμερα;

Θέλει μελέτη και ισορροπία. Πρέπει να επιμένεις και να λες «Όλα καλά. Είμαι ευγνώμων». Και πάνω από όλα είναι η αγάπη που θα σε κάνει να εκτιμάς και να σέβεσαι. Όταν μοιράζεσαι παίρνεις πίσω το δεκαπλάσιο.

Το μέσα σου και το έξω σου είναι στην ίδια ηλικία;

Νομίζω πως αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Αυτό που αισθάνεσαι μέσα σου, αυτό εκπέμπεις. Εγώ μπορεί να αισθάνομαι και να είμαι ευτυχισμένη στο επίπεδο 20 χρόνων αλλά νιώθω πως έχω τη σοφία και την ωριμότητα μεγαλύτερης γυναίκας από την ηλικία μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πιο κατασταλαγμένη, πιο ισορροπημένη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: