Αποκάλυψη Μπέζου: «Η θάλασσα του Πειραιά» γράφτηκε από ΑΕΚτσή και τραγουδήθηκε από φανατικό Παναθηναϊκό» (vid)

February 18, 2023
Αφιέρωμα στα τραγούδια του Γιώργου Μητσάκη έκανε ο γνωστός ηθοποιός, τραγουδώντας μεταξύ άλλων, για τον αγαπημένο του Ολυμπιακό!

Ο Γιάννης Μπέζος δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Ακόμη και μέσα από τη δουλειά του, συχνά-πυκνά την πρότασσε, για χάρη του κοινού του. Και τώρα, με αφορμή ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Μητσάκη και τα τραγούδια του, επανέφερε αυτή του την αγάπη για τον Ολυμπιακό, στο προσκήνιο.



Ωστόσο, η πιο χαρακτηριστικά στιγμή της βραδιάς στην εκπομπή ήταν όταν ο Γιάννης Μπέζος τραγούδησε την «Θάλασσα του Πειραιά» διευκρινίζοντας πως ο Μητσάκης που το έγραψε ήταν γνωστός Αεκτσής ενώ ο Πάριος που το τραγούδησε πρώτος και το έκανε επιτυχία ήταν Παναθηναϊκός.

Φυσικά ο γνωστός ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως ο ίδιος είναι Ολυμπιακός όπως και το τραγούδι έχει ειδικά αναφορά για τους Πειραιώτες, ενώ τόνισε πως το τραγούδησε στο κανάλι του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Το περίεργο είναι ότι το τραγούδι το γράφει ο Μητσάκης που είναι ΑΕΚτσής, το τραγουδάει ο Πάριος που είναι φανατικός Παναθηναϊκός, το τραγουδάω εγώ που είμαι Ολυμπιακός και είμαι στο σταθμό που πρόεδρος είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Είναι καταπληκτικό. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργούμε συνθετικά. Μη κοιτάτε που ο μαέστρος είναι Παοκτσης και με σαμποτάρισε γιατί θα μπορούσα να το πω καλύτερα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: