«Δεν με παράτησε όταν έμαθε ότι το παιδί μου έχει βαριά αναπηρία»: Η Νένα Χρονοπούλου για τον Τάσο Μητρόπουλο

February 19, 2023

«Δεν με παράτησε όταν έμαθε ότι το παιδί μου έχει βαριά αναπηρία»: Η Νένα Χρονοπούλου για τον Τάσο Μητρόπουλο


Διαφ.

Στον Τάσο Μητρόπουλο και την υποστήριξη που έλαβε από εκείνον αναφέρθηκε η Νένα Χρονοπούλου σε συνέντευξή της.Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε με τρυφερά λόγια για τον Τάσο Μητρόπουλο.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου και μίλησε με τρυφερά λόγια για τον Τάσο Μητρόπουλο.

Η Ν. Χρονοπούλου έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της και άφησε πίσω της την υποκριτική για ν’ αφοσιωθεί στο παιδί της, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους με αναπηρία.

«Ο σύζυγος μου δε μπορεί να αναλυθεί σε λίγες γραμμές»

«Ο Τάσος δε μπορεί να αναλυθεί σε λίγες γραμμές, μπορώ ώρες, μέρες, χρόνια να μιλάω και να περιγράφω τον Τάσο, γιατί είναι ένα πλάσμα μοναδικό. Ο Τάσος των γηπέδων λοιπόν, δεν έχει καμία σχέση με τον Τάσο του σπιτιού και της παρέας, ο Τάσος που κάποιοι νόμιζαν πως είναι σατράπης κρίνοντάς τον επιπόλαια από την εικόνα του δυναμικού ποδοσφαιριστή, είναι ένας πράος άνθρωπος που όμως έχει μια ματιά που σε καθηλώνει στη θέση σου και λίγο πιο πίσω, δίχως καν να χρειαστεί να ανοίξει το στόμα του.

«Θέλουμε κι άλλα για τον Τάσο;»

Ο Τάσος που ενώ κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 1997, συνεχίζει να αγωνίζεται για τα παιδιά με αναπηρία και τα δικαιώματά τους και το κάνει με αγάπη και ανυστεροβουλία, πληρώνοντας από την τσέπη του το κόστος και δίχως μεγάλους χορηγούς να τον στηρίζουν και να διαφημίζουν τη φιλανθρωπία τους, έγινε πατέρας και δεν εγκατέλειψε το παιδί της γυναίκας του, όταν διαπίστωσε πως είχε βαριά αναπηρία… Θέλουμε κι άλλα για τον Τάσο;»

Νένα Χρονοπούλου: «Είμαστε τρία σώματα μια ψυχή»

Πόσο δύσκολο ήταν να μπει στην οικογένειά σας ο Τάσος Μητρόπουλος με δεδομένο το θέμα υγείας του Χρήστου;

«Ας μου επιτραπεί να πω εδώ πως η έκφραση “είμαι άνδρας παλαιάς κοπής” το τελευταίο διάστημα έχει ξεφτιλιστεί. Τολμώ όμως να πω, πως ο Τάσος Μητρόπουλος τιμάει αυτή τη φράση με τον τρόπο ζωής του, με τον τρόπο που αγκαλιάζει την οικογένεια και κάτω από τις φτερούγες του μπορεί να προστατεύει γυναίκα και παιδί, περήφανα και με αυτοθυσία. Θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και να φύγει όποια ώρα το επιθυμούσε, δεν το θέλησε ποτέ, γιατί η σχέση μας ήταν πάντα ειλικρινής και γιατί τελικά ο Χρήστος είναι το άλλο του μισό».

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγους μήνες, ο 18χρονος Χρήστος, εμφανίστηκε στην κάμερα και έδωσε το δικό του μήνυμα, παιδί με ειδικές ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι παιδί ΑΜΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου. Είμαι παιδί άγγελος».

Στη συνέχεια, φανερά συγκινημένη η Νένα Χρονοπούλου αναφέρθηκε στη σχέση με τον γιο της και τον σύζυγό της, λέγοντας: «Είμαστε τρία σώματα μια ψυχή».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: