Την κοιτούσαν όλοι: Η ετοιμόγεννη Ιωάννα Μαλέσκου βγήκε βόλτα στην παραλίαα και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε

February 19, 2023

Την κοιτούσαν όλοι: Η ετοιμόγεννη Ιωάννα Μαλέσκου βγήκε βόλτα στην παραλίαα και μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε


Διαφ.

Μια ανάσα από τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Ιωάννα Μαλέσκου στη θάλασσα για βόλτα.Η παρουσιάστρια μετράει σχεδόν αντίστροφα για να γίνει για πρώτη φορά μανούλα, αφού διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «OK!» απαθανάτισε την Ιωάννα Μαλέσκου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη να απολαμβάνει την βόλτα της στην παραλία της Αρτέμιδας, όπου συζεί με τον 39χρονο σύντροφό της.

Η ίδια έκανε τη βόλτα της πλάι στη θάλασσα παρέα με τη σκυλίτσα της, Μπαλού.

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου εξηγεί στο περιοδικό «OK!»: «Εγώ πάντως συνεχίζω να γυμνάζομαι, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο pilates, και φτάνω μέχρι το σημείο που μπορώ, ανάλογα με τις δυνάμεις μου. Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του».

Όσον αφορά στο φύλο του μωρού, η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε πως «Έχω διαβάσει διάφορα, αλλά δεν θέλω να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τίποτα. Είναι μια πληροφορία που δεν θα ήθελα να αποκαλύψω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: