«Εγώ είμαι η Μαντλίν»: Κοπέλα 22 ετών, πιστεύει ότι η ίδια είναι η μικρή που εξαφανίστηκε πριν 16 χρόνια

February 19, 2023

«Εγώ είμαι η Μαντλίν»: Κοπέλα 22 ετών, πιστεύει ότι η ίδια είναι η μικρή που εξαφανίστηκε πριν 16 χρόνια


Διαφ.

Εξελίξεις υπάρχουν στην εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, που απήχθη πριν 16 χρόνια από το κρεβάτι της στο πορτογαλικό θέρετρο, Πράια ντα Λουζ.Ένα νέο κεφάλαιο έρχεται να προστεθεί στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν καθώς μία 22χρονη από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις με βάση τις οποίες είναι το κορίτσι που αγνοείται από τις 3 Μαΐου 2007.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Jerusalem Post πρόκειται για την Τζούλια Βέντελ η οποία έκανε μία ανάρτηση στα social media – πολύ σύντομα έγινε viral – και αναφέρει πως όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία έπεσε θύμα κακοποίησης από έναν Γερμανό παιδόφιλο, ο οποίος ήταν ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν το 2007.

Ακόμη, η 22χρονη τόνισε ότι η οικογένεια ΜακΚάν ήρθε σε επαφή μαζί της προκειμένου να κάνει τεστ DNA και να διαπιστωθεί εάν όντως είναι η Μαντλίν. Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι έχει το ίδιο ελάττωμα στο μάτι της που είχε το χαμένο μικρό παιδί και μοιάζει με τους γονείς της, τον Γκάρι και την Κέιτ.

Η πρόθεση των γονιών και η προσπάθεια να πείσει πως είναι η Μαντλίν ΜακΚάν

Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια της Μαντλίν ΜακΚάν, «η οικογένεια δεν διακινδυνεύει τίποτα και είναι πρόθυμη να ελέγξει οποιεσδήποτε τυχόν αναφορές. Είναι σημαντικό να εξετάσουν όλους τους παράγοντες, και το κορίτσι μοιάζει πράγματι. Κανείς δεν το συζητά αυτό. Αν αυτό που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει πιθανότητα να είναι αυτή».

Ακόμη η 22χρονη τονίζει ότι δεν γνώριζε για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν μέχρις ότου ξεκίνησε να ρωτάει στους γονείς της για τα παιδικά της χρόνια, από τα οποία δεν έχει αναμνήσεις. «Οι αναμνήσεις είναι πολύ θολές και όταν μίλησα για αυτές με τους γονείς μου, τα πράγματα δεν ταίριαζαν. Πάντα προσπαθούσαν να αλλάξουν θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο δάσκαλός μου στο σχολείο είπε ότι δεν πήγαινα πάντα στο σχολείο, αλλά οι γονείς μου επιμένουν ότι πήγαινα», συνέχισε. «Μετά από όλη αυτή τη σύγχυση, άρχισα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι συνέβη στη Μαντλίν ΜακΚάν και συνέδεσα τις τελείες. Είναι τόσο αγχωτικό να προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους να με πιστέψουν», υποστήριξε ενώ όπως είπε ελπίζει να έρθει σε επαφή με τους ΜακΚάν τις επόμενες ημέρες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: