Την πονούσε ο λαιμός και λίγο μετά πέθανε: Θρίλερ με τον θάνατο της 2,5 ετών Άννας, η ιατροδικαστής δεν βρήκε τίποτα

February 20, 2023

Την πονούσε ο λαιμός και λίγο μετά πέθανε: Θρίλερ με τον θάνατο της 2,5 ετών Άννας, η ιατροδικαστής δεν βρήκε τίποτα


Διαφ.

Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 2,5 ετών Άννας στη Θεσσαλονίκη, καθώς η ιατροδικαστής δεν βρήκε καμία αιτία θανάτου.



Συγκλονίζει η τραγωδία με τον θάνατο του κοριτσιού 2,5 ετών που βρέθηκε νεκρό στο δημοτικό βρεφοκομείο της Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός». Όπως έγινε γνωστό από την ιατροδικαστική εξέταση, δεν προέκυψε κάποιο συγκεκριμένο εύρημα που να δικαιολογεί το θάνατο του παιδιού και «φως» αναμένεται να ρίξουν οι ιστολογικές και εργαστηριακές εξετάσεις.

Η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού δεν κατάφερε να καταθέσει καθώς κατέρρευσε έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο στη Θεσσαλονίκη, με στενούς συγγενείς της να προσπαθούν και τελικά να καταφέρνουν να την συνεφέρουν. Η γυναίκα ζητάει απαντήσεις για όλα όσα έγιναν πριν η κόρη της αφήσει την τελευταία της πνοή. Για τη διάγνωση των γιατρών που της χορήγησαν αντιβίωση αλλά και για τις συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο ίδρυμα.






Πάντως, σύμφωνα με την διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, το μικρό κορίτσι ήταν πολύ περιποιημένο, καθαρό και σε πολύ καλή κατάσταση με αρίστη στοματική υγιεινή. Για την υπόθεση η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου.






Η 2,5 ετών Άννα αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες πρόβλημα με τις αμυγδαλές της και το προηγούμενο 24ωρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Οι γιατροί φέρεται να χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή για 10 ημέρες και έπειτα θα γινόταν επανέλεγχος. Στη συνέχεια, το κοριτσάκι επέστρεψε στο ίδρυμα, καθώς δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή και παραμονή του στο νοσοκομείο. Το πρωί της Παρασκευής (17/2) εντοπίστηκε νεκρό από υπαλλήλους του δημοτικού βρεφοκομείου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: