Το είδαν όλες στη Φαίη Μαυραγάνη και τρέξαν H&Μ: Αυτό είναι το αξεσουάρ που κάνει λεπτή μέση με 14,99 ευρώ

February 20, 2023

Το είδαν όλες στη Φαίη Μαυραγάνη και τρέξαν H&Μ: Αυτό είναι το αξεσουάρ που κάνει λεπτή μέση με 14,99 ευρώ



Το μυστικό που την αδυνατίζει χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα βρήκε η Φαίη Μαυραγάνη και το δείχνει συχνά στην εκπομπή της.



Η Φαίη Μαυραγάνη ακολουθεί μια κομψή αισθητική στα σύνολά της, με φορέματα και αξεσουάρ που εντυπωσιάζουν. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι πιστή στο προσωπικό της στιλ εντός και εκτός πλατό.

Το ανδρόγυνο στιλ και τα elegant φορέματα είναι η βάση του ντυσίματός της. Η ίδια επιλέγει συνήθως midi φορέματα τα οποία συνοδεύει πάντα με το ”έξυπνο” αξεσουάρ που πρέπει να προσθέτουμε όλες στα σύνολά μας.

Μάλιστα, το ίδιο αξεσουάρ φοράει τακτικά η Τατιάνα Στεφανίδου με φορέματα και δεν το αποχωρίζεται στιγμή! Η Φαίη Μαυραγάνη το υιοθετεί στο στιλ της κυρίως όταν πρόκειται να φορέσει φορέματα. Πάμε να το δούμε!

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα καταπράσινο midi φόρεμα σε στενή γραμμή και κέρδισε τις εντυπώσεις με την φινέτσα και την θηλυκότητά της. Η σύζυγος του Νίκου Μάνεση δεν φοβάται να αναδείξει την feminine πλευρά της.

Αυτό, όμως, που ξεχωρίζει στο κομψό σύνολό της είναι η ψιλή ζώνη που τονίζει τη μέση της και τη δείχνει πιο λεπτή. Η Φαίη Μαυραγάνη επιλέγει συχνά αυτό το “έξυπνο” αξεσουάρ στα σύνολά της.

Μια ψιλή ζώνη θα δείξει πιο λεπτή τη μέση σου ενώ ταυτόχρονα θα σου χαρίσει τη σιλουέτα “κλεψύδρα” που πολλοί επιθυμούν.

View this post on Instagram

A post shared by Fei Mavragani (@fei_mauragani)

Είναι Η&Μ και κοστίζει 14.99€.

Φαίη Μαυραγάνη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: