«Εγώ είμαι η Μαντλίν»: 22χρονη από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι είναι το εξαφανισμένο κopίτσι – DNA ζητεί η οικογένεια

February 19, 2023

«Εγώ είμαι η Μαντλίν»: 22χρονη από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι είναι το εξαφανισμένο κopίτσι – DNA ζητεί η οικογένεια


Διαφ.

Μια 22χρονη γυναίκα από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚάν, το κopίτσι που αγνοείται από τις 3 Μαΐου 2007, όταν και τα ίχνη της χάθηκαν σε ένα θέρετρο στην Πορτογαλία που παραθέριζε με τους γονείς της. Μάλιστα, υποστηρίζει πως έχει αποδείξεις.

 Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι έχει το ίδιο ελάττωμα στο μάτι της που είχε η μικρή Μαντλίν και μοιάζει με τους γονείς της, τον Γκάρι και την Κέιτ.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της Jerusalem Post, πρόκειται για την Τζούλια Βέντελ, η οποία με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν Γερμανό παιδόφιλο, ο οποίος ήταν ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν το 2007.

DNA ζητά η οικογένεια

Η οικογένεια ΜακΚάν ήρθε σε επαφή μαζί της, προκειμένου να κάνει τεστ DNA και να διαπιστωθεί εάν όντως είναι η Μαντλίν.

Η 22χρονη υποστήριξε πως δεν γνώριζε για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, μέχρις ότου ξεκίνησε να ρωτάει στους γονείς της για τα παιδικά της χρόνια. «Οι αναμνήσεις είναι πολύ θολές και όταν μίλησα για αυτές με τους γονείς μου, τα πράγματα δεν ταίριαζαν. Πάντα προσπαθούσαν να αλλάξουν θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο δάσκαλός μου στο σχολείο είπε ότι δεν πήγαινα πάντα στο σχολείο, αλλά οι γονείς μου επιμένουν ότι πήγαινα» συνέχισε. «Μετά από όλη αυτή τη σύγχυση, άρχισα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι συνέβη στη Μαντλίν Μακάν και συνέδεσα τις τελείες. Είναι τόσο αγχωτικό να προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους να με πιστέψουν», υποστήριξε ενώ δήλωσε πως ελπίζει να έρθει σε επαφή με τους ΜαΚκάν τις επόμενες ημέρες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: