Εκείνος 61, εκείνη…: Η διαφορά ηλικίας Μάνεση–Μαυραγάνη & η αποκάλυψη “Τη ζήτησα σε γάμο στον 1 μήνα γνωριμίας”

February 20, 2023

Εκείνος 61, εκείνη…: Η διαφορά ηλικίας Μάνεση–Μαυραγάνη & η αποκάλυψη “Τη ζήτησα σε γάμο στον 1 μήνα γνωριμίας”


Διαφ.

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.Οι δύο παρουσιαστές γνωρίστηκαν το 2002 όπου και ερωτεύτηκαν, ενώ παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί δύο υπέροχα παιδιά, τον Φώτη και την Λυδία.

Ο Νίκος Μάνεσης φαίνεται να βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της όμορφης συναδέρφου του Φαίη Μαυραγάνη. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στον ΑΝΤ1 και στο ξεκίνημα της σχέσης τους κατάφερε να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό.

Σε συνέντευξή της στο T-Life η Φαίη Μαυραγάνη είχε αποκαλύψει πως ο Νίκος Μάνεσης της είχε κάνει πρόταση γάμου στον ένα μήνα γνωριμίας!

Παρόλα αυτά τόσο η Φαίη Μαυραγάνη, όσο και ο Νίκος Μάνεσης έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η παρουσιάστρια, είχε μιλήσει με τον πιο τρυφερό τρόπο για τον σύζυγό της.

«Είναι επιλογή να μην βγάζουμε προς τα έξω τη ζωή μας. Το ότι κάνουμε αυτή τη δουλειά δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Ο Νίκος έχει έναν χαρακτήρα που εμένα μου ταιριάζει πολύ. Αν και είναι ο κορυφαίος σε αυτό που κάνει, δεν ζει με βάση την επιτυχία του αλλά είναι σωστός οικογενειάρχης χωρίς να το πουλάει αυτό. Αυτό που κάνει το κάνει υπέροχα και είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002 άρα 19 χρόνια. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν», είχε πει χαρακτηριστικά.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει μεταξύ του μια διαφορά ηλικίας που δεν φαίνεται καθόλου. Ο Νίκος Μάνεσης είναι 61 ετών, ενώ η Φαίη Μαυραγάνη είναι κατά δώδεκα χρόνια μικρότερή του δηλαδή 49.

Κι επειδή η ηλικία είναι μονάχα ένας αριθμός, ο έρωτας δεν τα κοιτά αυτά και το ζευγάρι δεν επιτρέπει σε τίποτα να διαταράξει την οικογενειακή του ευτυχία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: