«Πρώτη η Ελευθερία απάτησε τον Μάριο. Με αυτόν είχε παράλληλη σχέση»: Nέα-βόμβα κάνει άνω κάτω τους παίκτες του Survivor

February 21, 2023

«Πρώτη η Ελευθερία απάτησε τον Μάριο. Με αυτόν είχε παράλληλη σχέση»: Nέα-βόμβα κάνει άνω κάτω τους παίκτες του Survivor



Στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε η Κύπρια τραγουδίστρια, Τζώρτζια Παναγή, η οποία θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τη σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου.



Ήδη έχουμε δει από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, πώς με την είσοδό της η τραγουδίστρια ξέσπασε στον Μάριο αποκαλώντας τον «ντροπή της Κύπρου» αφού έδειξε το ενδιαφέρον του προς την Καρολίνα.

«Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Μάριος Πρίαμος δεν είναι η ντροπή της Κύπρου. Αυτή ήταν μια πολύ βαριά κουβέντα. Δεν την λες γιατί τώρα μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις. Όσον αφορά τις αθλητικές του ικανότητες και την πυγμή που δείχνει στο “Survivor All Star”, σίγουρα, μόνο περηφάνεια μπορεί να νιώσει κανείς. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

«Το να την γνωρίζει την Ελευθερία είναι ένα θέμα, το να έχει σχέση μαζί της είναι πολύ διαφορετικό θέμα. Δηλαδή αν θυμηθούμε στον Covid, ακόμη, η Ελευθερία ήταν ζευγάρι μαζί με ένα άλλο παιδί από την Αθήνα. Αν είσαι φίλος ή φίλη με κάποιον, δεν του κάνεις σκηνή».

«Όταν θέλεις να μιλήσεις, όμως, το λες προσωπικά και δεν το εκθέτεις δημόσια. Παρ’ τον από τις κάμερες και κάνε το κήρυγμα σου, αλλά όχι μπροστά σε όλη την ομάδα γιατί δεν ξέρει και ο άλλος τι σχέσεις υπήρχαν. Στο κάτω κάτω, από τη στιγμή που δεν έχει δημοσιοποιηθεί μια σχέση, δεν εκθέτεις έτσι τον άλλον».

«Είμαι σίγουρη ότι ο Μάριος δεν έχει ιδέα τι γίνεται έξω από το “Survivor” με τα media και νιώθει πάρα πολύ άβολα γιατί δεν έχει μάθει σε τέτοιες ίντριγκες και τέτοιους καβγάδες. Όταν είχε πρωτοπάει στο πρώτο “Survivor” ήταν πολύ χαμηλών τόνων με την προσωπική του ζωή και μετά δεν απασχόλησε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: