Έβγαλε βόλτα τον σκύλο και δεν γύρισε ποτέ: Νεκρή μέσα στο ποτάμι η 45χρονη μητέρα, την βρήκαν περαστικοί

February 21, 2023

Έβγαλε βόλτα τον σκύλο και δεν γύρισε ποτέ: Νεκρή μέσα στο ποτάμι η 45χρονη μητέρα, την βρήκαν περαστικοί


Διαφ.

Νεκρή υπό αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία εντοπίστηκε η 45χρονη μητέρα από τη Βρετανία, που αγνοούταν για σχεδόν έναν μήνα.Η υπόθεση είχε λάβει μεγάλη δημοσιότητα στη Βρετανία μεταξύ άλλων και για τον χειρισμό της αστυνομίας.

Η οικογένεια της Νίκολα Μπούλεϊ ενημερώθηκε από τις Αρχές τη Δευτέρας της προηγούμενης εβδομάδας ότι το πτώμα που εντοπίστηκε την Κυριακή στο ποτάμι Σεντ Μάικλς ον Γουάιρ ανήκει στην Νίκολα.

«Οι χειρότεροι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν», ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια, ζητώντας από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνούν. Αναφέρθηκε ειδικά σε μέσα ενημέρωσης, όπως το ITV και το Sky News που επικοινώνησαν μαζί τους όταν εντοπίστηκε το πτώμα και πριν ταυτοποιηθεί, όπως και σε όσους διαστρέβλωσαν δηλώσεις συγγενών και φίλων της Νίκολα.

Η 45χρονη μητέρα είχε χαθεί στις 27 Ιανουαρίου όταν είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της στο ποτάμι, αφού πρώτα άφησε τις δύο κόρες της στο σχολείο.

45χρονη μητέρα

Η αστυνομία αρχικά πίστευε ότι η Μπούλεϊ είχε χαθεί στο ποτάμι και ότι ο θάνατός της δεν είχε χαρακτηριστεί ύποπτος. Η αστυνομία του Λανκασάιρ, σημειώνει ακόμη το BBC, είχε επικριθεί για τον χειρισμό της υπόθεσης, ειδικά σε ό,τι αφορά τη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων της γυναίκας για την υγεία της.

Τελικά, η σορός εντοπίστηκε από δύο περιπατητές περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο όπου την είδαν για τελευταία φορά.

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια του ιατροδικαστή που θα προσδιορίσει τα αίτια του θανάτου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: