«Μας είπαν ότι “έφυγε”, πήγα στον Άγιο Εφραίμ και ξύπνησε στα χέρια μου»: Το τάμα της Σάσας Μπάστα για τον αδερφό της

February 21, 2023

«Μας είπαν ότι “έφυγε”, πήγα στον Άγιο Εφραίμ και ξύπνησε στα χέρια μου»: Το τάμα της Σάσας Μπάστα για τον αδερφό της


Διαφ.

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (20/2) η Σάσα Μπάστα, η οποία μίλησε για τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη, τη σχέση της με τη θρησκεία και το θαύμα που βίωσε και σώθηκε ο αδερφός της.«Ήμουν επτά χρόνια στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Ο Βαγγέλης Περρής ήταν σκληρός απέναντί μου γιατί ήμουν μωρό τότε. Ήμουν η κλασσική ξανθιά που απλά τα πετούσα και συνέχεια με διόρθωνε. Θυμάμαι τότε πώς είχε γίνει τόσο ντόρος και δεν το είχα καταλάβει. Δεν ήξερα τι ήταν “τα κορίτσια του Θέμου”. Δεν έβλεπα τηλεόραση για να ξέρω τι το εντυπωσιακό έχει. Τότε έπρεπε να κάνουμε δύσκολες ερωτήσεις στον καλεσμένο και είχαμε ένα δευτερόλεπτο. Χαμόγελο και έχανες την ευκαιρία σου μετά», δήλωσε αρχικά.

Η Σάσα Μπάστα μεγάλωσε με τον παππού της, ο οποίος της έδωσε όλες τις αρετές για να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους και τη ζωή. «Ο παππούς μου είναι η “καψούρα” μου, η μεγαλύτερη μου αδυναμία. Ήταν ιερέας και όλα εκείνος μου τα έχει μάθει. Δεν θα κριθώ από κανέναν παρά μόνο από τον Θεό», σημείωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την πίστη της στον Θεό και περιέγραψε την στιγμή που έκανε τάμα για να ζήσει ο αδερφός της. «Έχω ζήσει έντονα το θαύμα μέσα στην οικογένειά μου. Κάθε Κυριακή πηγαίνουμε εκκλησία με την κόρη μου. Με τον αδερφό μου με πήραν τηλέφωνο ότι δεν είχαμε ούτε 24ωρο και εγώ ήμουν στην Μύκονο. Μας είπαν ότι “έφυγε”», ανέφερε.

«Ήταν στην ΜΕΘ, όλα στα κόκκινα κι αιμορραγούσαν όλα του τα όργανα. Τη μέρα που είπα ότι να ακούσω μία καλή λέξη, είπα ότι θα πάω από την πρώτη πέτρα μέχρι τον άγιο Εφραίμ στα γόνατα ως τάμα. Το έκανα, πήγα στο απογευματινό επισκεπτήριο και μου λέει ξεχάσαμε να σας πούμε, τον βγάλαμε από την καταστολή και περιμένουμε να ξυπνήσει. Πήγα άλλες δύο φορές δεν μπορούσε να ξυπνήσει και ξύπνησε στα χέρια μου. Σοκ. Δεν θέλω να σου πω τι έπαθα. ήταν περίεργο, έντονο. Μέχρι και σήμερα που πέρασε ένας χρόνος δεν ξέρουν από τι συνέβη», εξομολογήθηκε.

Τέλος, για τον σύζυγό της και το γάμο τους, σημείωσε: «Έμεινα έγκυος στους 6 μήνες που ήμασταν μαζί. Ο Δημήτρης έχει γεννηθεί για να είναι πατέρας και σύζυγος. Είναι δέκα μανάδες μαζί, γίνεται “βούτυρο” με τη μικρή. Στις τρεις εβδομάδες μου είπε ότι το βλέπει σοβαρά και πώς δεν θέλει να “παίξει” μαζί μου. Τελικά όσο περνούσε ο καιρός είμαστε και φιλαράκια. Θα κάνουμε και το “κουτσομπολιό”. Όταν πήγα στη “Φάρμα” ήταν τόσο δύσκολο. Είναι η “κολόνα” του σπιτιού. Ο Δημήτρης μπορεί να αντιληφθεί το πώς θα ντυθώ, θα κάτσει πίσω και θα πει “τι γυναίκα έχω”».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: