Νυφικό γεμάτο διαμάντια, μακριά γάντια και μακρύ μαλλί: Διέρρευσε 29 χρόνια μετά, φώτο της Ελένης Ράντου, νύφη

February 21, 2023

Νυφικό γεμάτο διαμάντια, μακριά γάντια και μακρύ μαλλί: Διέρρευσε 29 χρόνια μετά, φώτο της Ελένης Ράντου, νύφη


Διαφ.

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα της εγχώριας σόουμπιζ.



Οι δυο τους είναι μαζί περισσότερα από 29 χρόνια και έχουν αποκτήσει μία κόρη τη Νικολέττα, η οποία είναι σήμερα 26 ετών.

Η γνωστή ηθοποιός και ο αγαπημένος τραγουδιστής παντρεύτηκαν το 1994 και η Έλενα Μακρή δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία από την τελετή.

Πιο συγκεκριμένα, η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας είναι τραβηγμένη την ώρα της τελετής και απεικονίζει την Ελένη Ράντου, ντυμένη νύφη, να σκουπίζει τον ιδρώτα του γαμπρού, Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Η γνωστή ηθοποιός έμοιαζε να είναι μία νύφη με ιδιαίτερο στιλ. Τα κόκκινα μαλλιά της και τα μακριά γάντια που φορούσε εύκολα μπορεί κανείς να πει πως “έκλεβαν” την παράσταση, όπως ακριβώς και το λαμπερό της χαμόγελο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena’s Diary Blog (@elenasdiary_blog)

Αξίζει να σημειώσουμε πως στη λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας, η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή αναφέρει και την ιστορία πίσω από την πρόταση γάμου, η οποία σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η Ελένη Ράντου, έχει ως εξής :

«Υπήρχε οικογενειακή πίεση. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε: “Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί! Τι πίκρα παίρνω”! Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: “Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ;” Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου. Από οίκτο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: