Αδιανόητο, ο Τρύφωνας Γεωργίου είναι νεκρός: Θρήνος για το 24χρονο παλικάρι που έφυγε νωρίς, τον τσάκισε η αρρώστια

February 21, 2023

Αδιανόητο, ο Τρύφωνας Γεωργίου είναι νεκρός: Θρήνος για το 24χρονο παλικάρι που έφυγε νωρίς, τον τσάκισε η αρρώστια


Διαφ.

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινότητα Κοκκινοτριμιθιάς μετά από τον χαμό του 24χρονου Τρύφωνα Γεωργίου.Ο άτυχος νεαρός, ο οποίος φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πάλεψε γενναία με τον καρκίνο τον τελευταίο χρόνο.

Η εξόδιος Ακολουθία για τον Τρύφωνα θα ψαλεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, από τον Μητροπολιτικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην Κοκκινοτριμιθιά.

Παράκληση της οικογένειας του είναι να γίνονται εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ και τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή».

Οργανωμένα σύνολα, εξέδωσαν μάλιστα ανακοινώσεις για τον καλό τους φίλο, Τρύφωνα Γεωργίου, που έφυγε τόσο άδικα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του οπαδικό σύνολο του ΑΠΟΕΛ, «ακόμη ένα νεαρός ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, ο Τρυφωνας Γεωργίου (24 ετών) από την Κοκκινοτριμηθία έχασε την μάχη απέναντι στην καταραμένη αρρώστια. Τα λόγια είναι παρά πολύ λίγα σ´αυτες τις περιπτώσεις, όταν φεύγουν τόσο άδικα νεαρά άτομα. Αιώνια σου η μνήμη Τρυφωνα και τώρα θα μας βλέπεις από εκεί ψηλά με τα υπόλοιπα αδέλφια».

Την ίδια ώρα, η ΦΠΚ Πρωτοπορια Θεσσαλονικης, αναφέρει, «καλό ταξίδι Τρύφωνα, Περήφανε Πρωτοπόρε! Έφυγες νωρίς οργανωτικέ μας, έδωσες την μάχη περήφανος, με αξιοπρέπεια όπως έπραττες πάντα. Από εδώ και στο εξής θα συναντιόμαστε στις σκέψεις μας, θα οργανώνουμε μαζί την επόμενη δράση, την επόμενη μάχη της παράταξης μας».

Όπως σημειώνεται, «όταν θα ανταμώσουμε ξανά, θελουμε να μας περιμένεις με χαμόγελο και την κιθάρα σου στο χέρι, έτοιμος να μας διασκεδάσεις. Για ακόμα μια δίκη σου μπουάτ, ακόμα ένα οργανωτικό. Αιώνια σου η μνήμη Λεβέντη! Αιώνια σου η μνήμη Οργανωτικέ! ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: