Άγριος καυγάς στο Λονδίνο μεταξύ οδηγού λεωφορείου και ποδηλάτη (vid)

February 20, 2023
Αυτή είναι η δραματική στιγμή που ξέσπασε καυγάς μεταξύ ενός ποδηλάτη και ενός οδηγού λεωφορείου σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου.

Άγριος καυγάς διαδραματίστηκε μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου, το πρωί της Τρίτης (21/02). Τα πλάνα, που κατέγραψε ένας εργαζόμενος, δείχνουν τον ποδηλάτη να χτυπάει το τηλέφωνο του οδηγού λεωφορείου.


Διαφ.

Στη συνέχεια, ο οδηγός του λεωφορείου την σπρώχνει και τρέχει να σηκώσει το τηλέφωνο του, για να σηκωθεί ξανά και να χτυπήσει το καπέλο της κοπέλας.

Η ποδηλάτισσα χαστουκίζει τον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίος κλωτσάει με δύναμη το ποδήλατό της, με αποτέλεσμα να επέμβουν άλλοι που βρίσκονταν στο σημείο.

Μια μάρτυρας δήλωσε ότι δεν είδε πώς ξεκίνησε, αλλά άλλοι επιβάτες ισχυρίστηκαν ότι η ποδηλάτισσα συνέχισε να «χτυπάει το λεωφορείο με το χέρι της καθώς εμπόδιζε την διαδρομή που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τους ποδηλάτες».

Η αυτόπτης μάρτυρας συνέχισε λέγοντας ότι ο οδηγός του λεωφορείου φώναξε στην ποδηλάτισσα περίπου στα μισά της διαδρομής της γέφυρας, γεγονός που την έκανε να κατέβει και να καθυστερήσει όλη την κυκλοφορία. Η διαμάχη διήρκησε περίπου 10 λεπτά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: