«Σήμερα, μετά από 8 χρόνια θα…»: Τους ξάφνιασε όλους με αυτό που είπε στον αέρα η Μενεγάκη, άφωνοι οι συνεργάτες της

February 21, 2023

«Σήμερα, μετά από 8 χρόνια θα…»: Τους ξάφνιασε όλους με αυτό που είπε στον αέρα η Μενεγάκη, άφωνοι οι συνεργάτες της


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή της εκπομπή (21/02) αποκάλυψε στον «αέρα» τη μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή της και στην καθημερινότητά της.



Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε on air πως θα ξεκινήσει γυμναστική μετά από οκτώ χρόνια.

Αφορμή γι’ αυτή την αποκάλυψη στάθηκε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία ανέφερε πως άρχισε να γυμνάζεται μετά από πέντε χρόνια.

«Κι εγώ μετά από 15 αναβολές που προσπαθώ να κλείσω ένα ραντεβού να ξανακάνω ένα δοκιμαστικό γυμναστικής τη μια χιονίζει, την άλλη αρρωσταίνει, την άλλη κάποιος άλλος αρρωσταίνει…αλλά κι εγώ σήμερα πάω να κάνω το δοκιμαστικό μου. Πέρασαν 8 χρόνια από την τελευταία φορά που γυμνάστηκα. Ε τι να λέω ψέματα; Δεν μου αρέσουν τα ψέματα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να διαθέτει μία άψογη σιλουέτα, όμως σιχαίνεται τη γυμναστική. Σήμερα όμως πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει την καθημερινότητά της και το ανακοίνωσε.

Η παρουσιάστρια λέει «ναι» στο καλό φαγητό, εξάλλου είναι και η ίδια εκπληκτική μαγείρισσα, επίσης λατρεύει όλες τις νοστιμιές, τα πικάντικα εδέσματα, ενώ έχει πει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην παγωμένη μπύρα και στο καλό κρασί, που συμπληρώνει ιδανικά ένα υπέροχο δείπνο στο τραπέζι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: