«Κανείς δε πιστεύει ότι αυτοκτόνησε»: Εδώ βρήκαν νεκρή την 28χρονη Βίκυ, το σημείο της φρίκης και τα στοιχεία που ανατριχιάζουν

February 21, 2023

«Κανείς δε πιστεύει ότι αυτοκτόνησε»: Εδώ βρήκαν νεκρή την 28χρονη Βίκυ, το σημείο της φρίκης και τα στοιχεία που ανατριχιάζουν


Διαφ.

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Τυχερό Έβρου μετά τον τραγικό θάνατο της 28χρονης Βίκυς που βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό με ένα μαχαίρι στο στήθος.



Η 28χρονη επικεφαλής του καρναβαλιού βρέθηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της, σε περιοχή του χωριού Λευκίμη Σουφλίου.

Το θρίλερ με το θάνατο της 28χρονης στον Έβρο όσο περνάνε οι ώρες μεγαλώνει, με τους δικούς της να ζητούν άπλετο φως στην υπόθεση και τις αστυνομικές αρχές να τείνουν όλο και περισσότερο στο ενδεχόμενο η 28χρονη να έβαλε μόνη τέλος στη ζωή της.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει αποκλειστεί 100% το χτύπημα στην καρδιά της 28χρονης να προέρχεται από εγκληματική ενέργεια.

Η σορός της – όπως φαίνεται σε φωτογραφίες  που δημοσίευσε το newsit.gr – βρέθηκε σε ένα δύσβατο και απόμερο σημείο, το οποίο με δυσκολία θα μπορούσε να προσεγγίσει κάποιος.

Οι άντρες της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο, έχουν ελέγξει όλη την περιοχή, προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα ξεδιαλύνουν κάθε πτυχή της μυστηριώδους υπόθεσης.

Στο newsit.gr μίλησε ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Δαρούσης για την 28χρονη λέγοντας ότι ήταν μία δυναμική γυναίκα, της άρεσε η διασκέδαση και την χαρακτήρισε ως θετικό άτομο: «Δεν το πιστεύει κανείς εδώ ότι είναι αυτοκτονία. Η Βίκυ ήταν ενεργός πολίτης, ένα νεαρό άτομο το οποίο αγαπούσε το Τυχερό και ήταν πολύ κοντά σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις και της άρεσε να ασχολείται με τα κοινά. Ειδικά, με το κομμάτι του καρναβαλιού που ήταν εξ αρχής ένα από τα άτομα που μας παρότρυνε να ξεκινήσουμε αυτή τη διοργάνωση. Στο χώρο κατασκευών εδώ και αρκετό διάστημα μαζεύονταν η Βίκυ και τα παιδιά για να φτιάξουν τις κατασκευές για να γίνει η κυριακάτικη παρέλαση. Είχε μεγάλη χαρά, το ήθελε».

Το newsit.gr βρέθηκε στην αποθήκη, όπου κατασκευάζονται και βάφονται τα άρματα για το φετινό αποκριάτικο Καρναβάλι στο Τυχερό.

Μέσα σε αυτό είναι όλα τα άρματα που η 28χρονη μαζί με άλλα άτομα κατασκεύαζαν, αλλά και ένα άρμα, ένας ακέφαλος κλόουν, που η αδικοχαμένη 28χρονη κοπέλα επιμελούνταν αποκλειστικά, αλλά δεν πρόλαβε να το τελειώσει ποτέ.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το protothema.gr πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσβατο σημείο, σε μια στροφή του δρόμου που οδηγεί προς τις κεραίες της ΕΡΤ και μέχρι αυτήν την ώρα παραμείνει αποκλεισμένο με κορδέλες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η 28χρονη, υπάρχουν ακόμα τα γάντια που χρησιμοποίησαν οι διασώστες και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε μεταφέρθηκε για έλεγχο στη σήμανση.

Μέχρι στιγμής, το σενάριο που εξετάζεται πιο σοβαρά από την αστυνομία είναι αυτό της αυτοχειρίας, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται ότι από την επιτόπια έρευνα των Αρχών, διαπιστώθηκε ότι η νεαρή γυναίκα είχε καρφωμένο στο στήθος ένα μαχαίρι, σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο κοντά στις φλέβες των χεριών, ενώ έφερε και χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν κατά την πτώση της στην χαράδρα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που «χτένισαν» τον τόπο που εντοπίστηκε νεκρή η 28χρονη, δεν εντόπισαν οποιοδήποτε στοιχείο που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να πέσει άπλετο «φως» στην περίπτωση θανάτου και να επιβεβαιωθεί ή όχι το σενάριο της αυτοχειρίας.

«Κάνεις δε πιστεύει ότι αυτοκτόνησε»

Η 28χρονη είχε σπουδάσει γεωπόνος και τώρα σπούδαζε αμπελουργία, ενώ ασχολούνταν επαγγελματικά με αγροτικές εργασίες βοηθώντας τους γονείς της, έκανε «βαριές» δουλειές στα χωράφια, ενώ ήταν ιδιαίτερα δραστήρια και αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα, ήταν επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων που θα γίνονταν την ερχόμενη Κυριακή στην περιοχή και δεν έχανε την ευκαιρία να συμμετέχει σε πολλές δραστηριότητες στον τόπο της που αγαπούσε πολύ.

«Η Βίκυ ήταν ενεργός πολίτης, ένα νεαρό άτομο το οποίο αγαπούσε το Τυχερό και ήταν πολύ κοντά σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις και της άρεσε να ασχολείται με τα κοινά. Ειδικά με το κομμάτι του καρναβαλιού που ήταν εξ αρχής ένα από τα άτομα που μας παρότρυνε να ξεκινήσουμε αυτή τη διοργάνωση. Στο χώρο κατασκευών που βρισκόμαστε όπου εδώ και αρκετό διάστημα μαζεύονταν η Βίκυ και τα παιδιά για να φτιάξουν τις κατασκευές για να γίνει η κυριακάτικη παρέλαση», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τυχερού, Δημήτρης Δαρούσης μιλώντας στο protothema.gr.

Οι δηλώσεις του αντιδήμαρχου:

Ο ίδιος τονίζει ότι στην 28χρονη άρεσε η διασκέδαση, ήταν πολύ θετική γυναίκα, νέα αγρότισσα και πολύ δυναμικό άτομο.

«Σε καμία περίπτωση δε πιστεύει κανείς ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Το θλιβερό για εμάς είναι ότι δεν υπάρχει η Βίκυ. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και αυτός είναι και ο λόγος της ακύρωσης του καρναβαλιού. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε υπό αυτές τις συνθήκες τη διοργάνωση», υπογραμμίζει.

Σημειώνεται ότι η κηδεία της 28χρονης Βίκυς θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι, ενώ η σορός της θα μεταφερθεί μια ώρα νωρίτερα στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στο Τυχερό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: