Έγραψε μόνο 4 λέξεις: “Χαλασμός” με την ανάρτηση της πρώην συζύγου του Μπισμπίκη μετά το ζεϊμπέκικο στη Βανδή

February 21, 2023

Έγραψε μόνο 4 λέξεις: “Χαλασμός” με την ανάρτηση της πρώην συζύγου του Μπισμπίκη μετά το ζεϊμπέκικο στη Βανδή


Διαφ.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην γυναίκα του Μπισμπίκη, μας είχε απασχολήσει πριν από ένα χρόνο όταν έγινε δημόσια η σχέση Μπισμπίκη- Βανδή.



Όταν είχε επισημοποιηθεί με κάθε τρόπο η σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, στο επίκεντρο είχε μπει για λίγο και η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη,

η μέχρι τότε γυναίκα του ηθοποιού.

Αν η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη είχαν προχωρήσει σε ανακοίνωση για το διαζύγιό τους, ο Μπισμπίκης και η Μπεκιάρη δεν είχε χρειαστεί να το κάνουν, αφού τότε η δημοφιλία των δύο δεν ήταν τέτοια που να επέβαλλε μια ανακοίνωση.

Η αινιγματική ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη

Όταν όμως έγινε γνωστή η σχέση του ηθοποιού με τη Βανδή, προέκυψε η ανάγκη διαχείρισης των δημόσιων συμπεριφορών και των δύο πλευρών για ένα διάστημα.

Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, που δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα και τη σόουμπιζ πλέον έχει αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Είναι πάντα διακριτική και προσεκτική με τις αναρτήσεις της,

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έκανε ένα αινιγματικό post. Πιο συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη δημοσίευσε τη σκιά ενός ανθρώπου ενώ στην περιγραφή έγραψε : “Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα.-“.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που συνδύασαν το εν λόγω post και τη λεζάντα με το ειδύλλιο του ηθοποιού και της Δέσποινας Βανδή μιας και η ανάρτηση ήρθε λίγο μετά από το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη στο κέντρο που εμφανίζεται η Βανδή.

Δείτε και την ανάρτησή της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Bekiari (@constantinabekiari)

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δεν έχει σχολιάσει κάτι σχετικά οπότε μπορεί να πρόκειται και για απλά μια σύμπτωση.

Το πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο προκάλεσε πλήθος σχολίων και αντιδράσεων,

από τις πιο χαρακτηριστικές η τοποθέτηση από την Ελένη Βιτάλη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: