Βγήκε & τους ξεμπρόστιασε ο Αναγνωστόπουλος: Εκεί κρύβουν οι παίκτες το φαγητό για να μην το βρει η παραγωγή

February 21, 2023

Βγήκε & τους ξεμπρόστιασε ο Αναγνωστόπουλος: Εκεί κρύβουν οι παίκτες το φαγητό για να μην το βρει η παραγωγή


Διαφ.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος παρόλο που έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την αποχώρηση του δεν σταματάει τις αναρτήσεις και τα υπονοούμενα για το ριάλιτι επιβίωσης.Υπονοούμενα για το Survivor All Star άφησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Υπονοούμενα για το Survivor All Star άφησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ακόμη μια φορά με μια ανάρτηση στα social media.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος προέβη σε μια αποκαλυπτική ανάρτηση. Ο επιχειρηματίας, άφησε αιχμές για τους παίκτες που τρώνε κρυφά από τη παραγωγή.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, από την πρώτη στιγμή της αποχώρησής του, έχει κατακεραυνώσει τους παίκτες του ριάλιτι, ενώ έχει τονίσει ότι πολλά συμβαίνουν πράγματα που δεν τα βλέπουμε στα επεισόδια.

Ο Αναγνωστόπουλος έδειξε που κρύβουν το φαγητό

Ο ίδιος, πριν από λίγες ώρες, κι ενώ παρακολουθούσε όλα όσα συνέβαιναν στα Survivor All Star, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι παίκτες προμηθεύονται τρόφιμα και διάφορα άλλα, από τους ντόπιους, που βρίσκονται εκεί.

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου

«Όταν οι παίκτες λείπουν παρατηρήστε ότι έχουν θερμό μαζί τους» έγραψε στην εικόνα που δημοσίευσε.

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Όπως ήταν λογικό το twitter Πήρε φωτιά και οι ντετέκτιβ του twitter έπιασαν δουλειά και έψαξαν εικόνες που επιβεβαιώνουν τα γραφόμενα του Κώστα Αναγνωστόπουλου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: