“Είμαι γυναίκα κι αυτό με προσβάλλει”: Ενοχλημένη η Καινούργιου με την ατάκα του συνεργάτη της, τον “έκοψε” on air

February 21, 2023

“Είμαι γυναίκα κι αυτό με προσβάλλει”: Ενοχλημένη η Καινούργιου με την ατάκα του συνεργάτη της, τον “έκοψε” on air


Διαφ.

Στην σημερινή εκπομπή “Super Κατερίνα” μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και οι τρυφερές στιγμές της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη και υπήρξε έντονη διαφωνία και ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και συνεργάτη της.Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση και το σχόλιο της Ελένης Βιτάλη για τις στιγμές που μοιράστηκαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το σχόλιο της Ελένης Βιτάλη

«Για ποιον λόγο η Ελένη Βιτάλη να μπει σε αυτή τη διαδικασία; Δεν θα μείνω μόνο στη Βιτάλη. Καθένας μπορεί να λέει την άποψή του στα social media. Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν δύο άνθρωποι που εκτίθενται δημόσια και κρύβουν τον έρωτά τους τούς κράζουμε κι όταν βλέπουμε να εκδηλώνουν τον έρωτά τους, πάλι μας ενοχλεί» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε τον λόγο στη συνέχει και είπε: «Το ‘χει ξανακάνει αυτό η κυρία Βιτάλη με την Πάολα και μετά ζητούσε συγγνώμη. Το να κάνεις μία κοινωνιολογική προσέγγιση και ανάλυση μέσα σε τρεις γραμμές, όπως προσπάθησε πολύ ατυχώς η κυρία Βιτάλη να κάνει, και να καταλήγεις με το «τούρλα τον πισινό»… αν τον έχεις, μπορείς να τον δείχνεις».

«Όχι, δεν θα μιλήσω εγώ έτσι ποτέ. Στέφανε, βάλε μία τελεία. Διαφωνώ με αυτό που είπες, δεν είναι ωραίο» τον διέκοψε η Κατερίνα Καινούργιου. «Είμαι γυναίκα κι όταν λες στην εκπομπή ότι «αν τον έχεις και τα λοιπά»… δεν είναι ωραίο, προσβάλλει. Πας να το κάνεις και το κάνεις χειρότερο» είπε στην συνέχεια η παρουσιάστρια.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: