“Ο Γιάννης έφυγε από το σπίτι, τώρα με ζηλεύει”: Η σοβαρή κρίση στη σχέση Παπαδήμα-Μποσταντζόγλου & η συμφωνία

February 22, 2023

“Ο Γιάννης έφυγε από το σπίτι, τώρα με ζηλεύει”: Η σοβαρή κρίση στη σχέση Παπαδήμα-Μποσταντζόγλου & η συμφωνία


Διαφ.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε συνέντευξη η Δήμητρα Παπαδήμα. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις κινητοποιήσεις των συναδέλφων της, την παιδική της ηλικία αλλά και για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου,Δήμητρα Παπαδήμα: «Η σχέση μας με τον Γιάννη πέρασε σοβαρή κρίση. Έφυγε από το σπίτι»

«Κάποιο λάκκο έχει η φάβα με όλο αυτό που συνέβη με τα πτυχία των ηθοποιών», σχολίασε η Δήμητρα Παπαδήμα αναφορικά με τις κινητοποιήσεις και όσα ζητούν οι ηθοποιοί.

Για την παιδική ηλικία της δήλωσε πως, «ήμουν ένα μοναχικό παιδί και ναι ήθελα να γίνω καλόγρια. Μου πέρασε γρήγορα. Μεγάλωσα σε μια πολύ θρησκευόμενη οικογένεια».

Ποια είναι η άποψή της για την πολιτική;

«Έχω χάσει την εμπιστοσύνη στους ηγέτες μας. Τους αποκαλώ τσοπάνηδες», είπε με ειλικρίνεια.

Δήμητρα Παπαδήμα

Μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον σύζυγό της.

«Δεν είδα ποτέ στο πρόσωπο του Γιάννη τον πατέρα, αλλά τον γιο που δεν είχα. Αν έβλεπα στο πρόσωπο του Γιάννη, τον πατέρα θα βαριόμουν. Στο πρώτο ραντεβού με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, άργησε μου είπε «με πήρε ο ύπνος». Και τώρα με ζηλεύει ο Γιάννης. Βγαίνω μόνο για τη δουλειά. Τον παίζω λιγάκι. Η σχέση μας πέρασε σοβαρή κρίση για τρία χρόνια. Έφυγε από το σπίτι. Πάντα είχαμε πολύ έντονο το ερωτικό με τον Γιάννη. Τώρα μεγαλώσαμε. Καλά που δεν παντρευτήκαμε. Μου έκανε πάλι πρόταση γάμου και του είπα “τι λες ρε; να χρωστάω μετά;”. Δεν μένουμε πια σε διαφορετικά σπίτια, αλλά κοιμόμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και μιλάμε στο τηλέφωνο», αποκάλυψε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που δεν θα συνεργαζόταν ποτέ;

«Υπάρχει άνθρωπος στην τηλεόραση που νομίζω έχει ορκιστεί αυτός να μην ξανασυνεργαστεί μαζί μου και με το παιδί μου. Τον σιχαίνομαι. Είναι ένας γεροξούρας που κόβει δουλείες απ’ το παιδί μου. Δεν μ’ αφήσαν ο Γιάννης και το παιδί να επέμβω», αποκάλυψε.

«Υπάρχει θαυμαστής που έκανε όλες τις φωτογραφίες μου, πίνακες. Στη «Βέρα στο δεξί» μου έστελναν φυλακισμένοι γράμματα. Μπορεί στο τέλος να καταλήξω και εγώ στη φυλακή», συνέχισε η ηθοποιός.

Τι δήλωσε για τις αισθητικές επεμβάσεις

Για τις αισθητικές επεμβάσεις δήλωσε πως, «κάνω μόνο μπότοξ δεν νομίζω να κάνω κάτι άλλο. Έχω κορμάρα».

Για την παράσταση που συμμετέχει είπε: «κάνω τώρα το «Αγρίμι» στη Θεσσαλονίκη είναι η παράσταση της ζωής μου. Έγραψα και το θεατρικό έργο «Ρίσκο».

«Ετοιμάζω και το μυθιστόρημα μου και ένα σίριαλ», είπε κλείνοντας η Δήμητρα Παπαδήμα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Παλαιότερες δηλώσεις για τη γνωριμία τους


Πηγή

Διαβάστε επίσης: