Ντέμης Νικολαΐδης – Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Οι αντιδράσεις για τους πρώην τους Βανδή – Μπισμπίκη και το καρφί

February 22, 2023

Ντέμης Νικολαΐδης – Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Οι αντιδράσεις για τους πρώην τους Βανδή – Μπισμπίκη και το καρφί


Διαφ.

Αμέτρητα σχόλια έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα, καθώς το δίδυμο Βανδή – Μπισμπίκης έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του άλλη μία φορά.



Μέσα σε όλα τα σχόλια που έγιναν τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε εκείνο της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνας Μπεκιάρη, με την οποία ο ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο.

Μέσα από μία αινιγματική ανάρτηση, η πρώην γυναίκα του Βασίλη Μπισμπίκη έγραψε τη φράση «Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα». Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πως το σχόλιο αναφέρεται στη σχέση του ηθοποιού με την τραγουδίστρια, η χρονική στιγμή που το δημοσίευσε, έκανε πολλούς να πιστεύουν πως όχι μόνο δεν εγκρίνει αυτό που συμβαίνει, αλλά σκέφτεται και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στο παιδί τους.

Από την άλλη, ο Ντέμης Νικολαΐδης, φαίνεται αμέτοχος για άλλη μία φορά, αφού αρνείται να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Ο πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή, έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από την υπόθεση, αποφεύγοντας κάθε επαφή με τα φώτα της δημοσιότητας. Το γεγονός ότι δεν έχει θελήσει να κάνει κανένα σχόλιο, είναι από μόνο του μία απάντηση για την σχέση Βανδή – Μπισμπίκης.

Η σχέση Βανδή-Μπισμπίκης έχει και κάποιους ένθερμους υποστηρικτές

Στην… αντίπερα όχθη, υπάρχουν κι εκείνοι που όχι μόνο δεν τους ενοχλεί να βλέπουν ένα ζευγάρι να αγκαλιάζεται και να φιλιέται δημόσια, αλλά αποτελεί γι’ αυτούς μια ισχυρή υπενθύμιση ότι η αγάπη είναι αληθινή και ότι είναι κάτι που αξίζει να γιορτάζεται και να εκτιμάται, θεωρώντας πως πρόκειται για ένα καθολικό συναίσθημα με το οποίο όλοι μπορούν να συσχετιστούν. Η δημόσια εκδήλωση αγάπης, μπορεί να φέρει μια αίσθηση χαράς και ελπίδας. Μπορεί να εμπνεύσει, να παρηγορήσει και να ομαλοποιήσει την αγάπη και τη στοργή σε όλες τις μορφές της.

Βανδή

Από τους πρώτους που υποστήριξαν τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, ήταν η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη. Μετά τα σχόλια που γράφτηκαν, θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, υποστηρίζοντας έτσι τη μητέρα της, αλλά και τον Βασίλη Μπισμπίκη με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε αρχικά, σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με την τραγουδίστρια να κάθεται στα πόδια του ηθοποιού στη σκηνή και στη συνέχεια, έναν στίχο από το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Έρωτα θέλει η ζωή», που κυκλοφόρησε το 2010. «Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει! Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο», έγραψε η 19χρονη ως απάντηση στα όσα λέγονται για τη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Βανδή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: