Ζέτα Μακρυπούλια: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, υπάρχει λόγος που έχω εξαφανιστεί, με ψάχνουν και δεν με βρίσκουν»

February 22, 2023

Ζέτα Μακρυπούλια: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, υπάρχει λόγος που έχω εξαφανιστεί, με ψάχνουν και δεν με βρίσκουν»


Διαφ.

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, και μίλησε για την επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή.



Η παρουσιάστρια του Rouk Zouk, μίλησε στην εκπομπή το βράδυ της Τρίτης και αποκάλυψε τα πάντα γύρω από τη συνεργασία της με τον ANT1, την στάση της να δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις, τους ανθρώπους από τους οποίους έχει απομακρυνθεί, τη διάρρηξη στο σπίτι της, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

Με αφορμή τα σχόλια του παρουσιαστή για την περίοδο της καραντίνας, η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον της, με τους οποίους και έχει αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε αρκετό κόσμο και κυρίως σε φίλους που έχω εξαφανιστεί, με ψάχνουν και δεν με βρίσκουν. Δεν ξέρουν τι συμβαίνει και απλά ακούνε ένα “Όχι”. Υπάρχει από πίσω λόγος. Φταίω εγώ που δεν έχω πάρει κάποιους πολύ δικούς μου φίλους να τους εξηγήσω, αλλά τώρα πια νομίζω δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε και προσωπικά τα πράγματα», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η φοβία που της προκάλεσε η προβολή στα μίντια

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μίλησε για την περίοδο του έντονου life style, τότε που εκπομπές ασχολούνταν καθημερινά με την προσωπική της ζωή.

«Έχω πάθει μια μικρή φοβία στα ξαφνικά ενώ έχω δώσει άπειρες συνεντεύξεις. Γιατί όλο αυτό που συνέβαινε μετά με πίεζε παραπάνω από όσο ήθελα και για αυτό τις σταμάτησα. Όλο αυτό το εάν θα γραφτούν σωστά, όπως και η αναπαραγωγή με πίεζε. Έχω ακούσει κριτική για τα πάντα, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή. Έχω ακούσει για το πώς παρουσιάζω, για το πώς παίζω στο θέατρο, αλλά περασμένα ξεχασμένα. Και τότε, δεν έδινα πολύ σημασία σε αυτά. Tο έχω πάρει όλο πολύ διαφορετικά, απλώς δεν ήξερα πως μέσα μου κάτι μου αφήνουν. Έβαζα έναν τοίχο μπροστά σε αυτά τα πράγματα και δεν καταλάβαινα ότι με πληγώνουν, δεν επέτρεπα. Όταν κάθισα και τα είδα λίγο πιο χαλαρά κατάλαβα ότι και έχω πληγωθεί και έχω αδικηθεί. Επειδή έχουν περάσει 30 χρόνια κάπου λίγο έχω αποφασίσει κάποια πράγματα που με χαλάνε, τα αφήνω στην άκρη. Όπως και αυτό που λέγανε ότι εάν κάνεις μια δουλειά πρέπει να τη διαφημίσεις, με το Ρουκ Ζουκ απέδειξα ότι όλα αυτά δεν χρειάζονται. Έχω δώσει τα πάντα σε αυτό το σύστημα και πλέον θα κάνω επιλεκτικά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η παρουσιάστρια μιλά για τη διάρρηξη στο σπίτι της

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για την περίοδο που λήστεψαν το σπίτι της: «Είναι άσχημο πολύ. Έφυγα οριστικά από το σπίτι, τελείωσε. Πήρανε τόσα αγαπημένα μου πράγματα. Πήρανε τα βαφτιστικά μου, πήραν και αξίας όμως πράγματα.

Είχα και κάποια δαχτυλίδια που κόστιζαν πολύ περισσότερο από αυτά που πήρανε, απλώς ήταν λευκόχρυσα και μάλλον δεν ήξεραν την αξία τους. Ήθελαν χρυσό και ότι χρυσό βρήκαν, το πήραν. Μου είχαν πάρει και ένα ρολόι και κάτι κινητά τηλέφωνα. Δεν βρέθηκαν ποτέ οι ληστές», ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η συνεργασία της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1 και το Ρουκ Ζουκ

Από τη συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να απουσιάσει το θέμα με το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 που λήγει το καλοκαίρι. «Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, όπως και δεν είχα ιδέα και πριν από δύο χρόνια που πάλι έληγε το συμβόλαιό μου και πάλι πήγαινε καλά. Δεν έχω συζητήσει ακόμα, είναι κάποια πράγματα που αυτήν την φορά θέλω να τα προσέξω ιδιαίτερα. Δεν μπορώ τώρα να σου τα πω. Έχω ένα άγχος με την εκπομπή γιατί είναι πολλά τα έξι χρόνια. Θα πάει και τον έβδομο και θα αρέσει το ίδιο; Δεν θα ήθελα να με αφήσει αυτό πρώτο. Δεν θέλω ένα παιχνίδι, το οποίο το έχω αγαπήσει και το έχω χτίσει τόσο γερά, να το δω να μαραζώνει… Θα προτιμούσα να έκανα μια παύση, αν με κούραζε» είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια και συμπλήρωσε:

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν βλέπει τα νούμερα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που είναι στο κανάλι θα έχουν κάνει έρευνες και διάφορες μετρήσεις, οπότε όταν κάτσουμε κάτω και τα πούμε σοβαρά για το μέλλον, θα ξέρουν αν τραβά ή όχι. Είναι μια σχέση που κρατά χρόνια, μας δένουν πολλά όχι μόνο το Ρουκ Ζουκ. Όπως όλες οι σχέσεις, έχει μία κόπωση σε κάποια στάδια. Θα κάτσουμε να τα δούμε και θα δούμε τι θα συμβεί».

Η Ζέτα Μακρυπούλια ρωτήθηκε και για τα συναισθήματά της για το γεγονός ότι τηλεοπτικά βρίσκεται απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά και απάντησε ότι «στην αρχή ίσως λίγο αμήχανα. Πραγματικά δεν μπήκε ποτέ αυτό το θέμα ανάμεσά μας να το συζητήσουμε σοβαρά. Όχι. Επίσης το καλό του Νίκου είναι ότι η εκπομπή του είναι δύο ώρες, οπότε μπορούν να δούνε κι εμένα και τον Νίκο. «Μπορούν 3 με 4 να δουν εμένα κι από τις 4 να το γυρίσουν στον Νίκο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: