Η Νικολούλη στέλνει… μήνυμα στον γιο που δολοφόνησε τον πατέρα του, βγήκε το συγκλονιστικό τρέιλερ της εκπομπής

February 22, 2023

Η Νικολούλη στέλνει… μήνυμα στον γιο που δολοφόνησε τον πατέρα του, βγήκε το συγκλονιστικό τρέιλερ της εκπομπής



Ποινική δίωξη για τη δολοφονία του άτυχου οικογενειάρχη στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών του νησιού προκαλώντας σοκ στην οικογένεια του.



Δράστης φέρεται να είναι ο ίδιος του ο γιος, ο Βαγγέλης που τον βρήκε όπως έλεγε στην εκπομπή δολοφονημένο και αναζητούσε στο «Φως στο Τούνελ» τους δολοφόνους του.

Ο ίδιος που κατηγορείται γι’ αυτό το κακούργημα, ενημέρωσε την εκπομπή για τις εξελίξεις αποστέλλοντας μάλιστα το σχετικό δικαστικό έγγραφο με το οποίο του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα μέχρι την απολογία του μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε.

Μιλώντας στο «Τούνελ», αρνήθηκε τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για «πλεκτάνη» που έχει στηθεί σε βάρος του.

Ο Βαγγέλης, όπως και τα αδέλφια του, έχουν διαφορετικό επίθετο και πατρώνυμο κάτι που οι ίδιοι αποδίδουν σε νομικά μπερδέματα από τον πρώτο γάμο της μητέρας τους, Σεβαστής. Απ’ ότι λένε στην εκπομπή, είναι βιολογικά παιδιά του θύματος, του Γιώργου Καρυώτη.

Ήδη στα social media της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής της ερχόμενης Παρασκευής όπου προφανώς και κυρίαρχη θέση θα έχει το θέμα της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου 2022, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, ο 40χρονος κατήγγειλε τη μεγάλη καθυστέρηση των ερευνών από πλευράς των Αρχών.

«Έξι μήνες και ακόμα δεν έχουμε κάποιο νέο. Βρισκόμαστε στο σκοτάδι. Όποτε ρωτάω την αστυνομία για την εξέλιξη της έρευνας, με αγνοούν. Θέλουμε να καθαρίσει το όνομά μας γιατί κατηγορούν εμένα και τον αδελφό μου…», είχε πει χαρακτηριστικά. Μέσω της εκπομπής, είχε απευθύνει έκκληση ακόμα και στον αρμόδιο υπουργό για να επισπευσθούν οι έρευνες και να δικαιωθεί η μνήμη του.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επανήλθε στην υπόθεση στις 16 Δεκεμβρίου με τον γιο του θύματος, Βαγγέλη, να μιλά εκ νέου για καθυστέρηση από πλευράς της Αστυνομίας καταγγέλλοντας επίσης ότι τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2022, δύο ή τρεις άνδρες, αποπειράθηκαν να εισβάλουν στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο πατέρας τους.

«Στη γειτονιά με κατηγορούν ακόμα ότι εγώ με τον αδελφό μου σκοτώσαμε τον πατέρα μου για να πάρουμε το σπίτι. Εμένα δε με ρωτάει κανείς για το πώς αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Για το πώς είναι η ψυχολογία μου… Η καθημερινότητά μου είναι δουλειά, σπίτι, νεκροταφείο και νεκροταφείο, σπίτι, δουλειά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που δε θα έχω τον πατέρα μου μαζί μου. Η μητέρα μου είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Η αδελφή μου το ίδιο. Για εμάς αυτό δεν έχει τελειώσει. Δεν έχουμε κάποιο νέο ούτε από την Ασφάλεια της Ρόδου, ούτε τίποτα. Είμαστε σε ένα μαύρο σκοτάδι μέχρι στιγμής. Όσο κυκλοφορεί ο δολοφόνος του πατέρα μου έξω, φοβόμαστε, κλειδαμπαρωνόμαστε μέσα στο σπίτι», είχε καταλήξει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: