«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό»: Η συγνώμη του Αρναούτογλου στην Μακρυπούλια και η ερώτηση που προκάλεσε αμηχανία

February 22, 2023

«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό»: Η συγνώμη του Αρναούτογλου στην Μακρυπούλια και η ερώτηση που προκάλεσε αμηχανία


Διαφ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (21/2) τη Ζέτα Μακρυπούλια.Η παρουσιάστρια του Rouk Zouk μίλησε για τα επαγγελματικά της, τους φόβους της και την καθημερινότητά της. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε καθόλου στον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παίρνει θέση που δεν προχώρησε σε ερωτήσεις για τα προσωπικά της.

«Πριν σε αποχαιρετίσω, θέλω να πω κάτι και να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Με την Ζέτα, επειδή μας συνδέουν πολλά πράγματα φιλίας, δεν μπορώ να της κάνω ερωτήσεις για τα προσωπικά της, οπότε σας ζητώ συγγνώμη. Δεν είμαι ο κατάλληλος από εμένα να μάθετε, αν θέλει κάποιος να την ρωτήσει κάτι. Μπορεί να λέτε Γρηγόρη γιατί δεν ρωτάς, τι έχει γίνει, χώρισε» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται τι έγινε, ο Μιχάλης και τα λοιπά. Λοιπόν δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό. Κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει καλύτερα ή αν αποφασίσει η Ζέτα να μιλήσει μόνη της όποτε θέλει. Απλά για να είμαι κι εγώ ειλικρινής με τους τηλεθεατές» κατέληξε ο παρουσιαστής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: