Το έστειλε μια μέρα πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας: Ο Δασκαλάκης φέρνει στο φως το μήνυμα που «καίει» την Πισπιρίγκου

February 22, 2023

Το έστειλε μια μέρα πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας: Ο Δασκαλάκης φέρνει στο φως το μήνυμα που «καίει» την Πισπιρίγκου


Διαφ.

Μήνυμα που ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση Πισπιρίγκου βγήκε στη δημοσιότητα και θα προσκομίσει στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης.Η Γιώτα Κηπουρού αποκάλυψε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου που φαίνεται ότι την «καίει».

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, στο εν λόγω sms, η 34χρονη κατηγορουμένη το έγραψε σαν να προαναγγέλλει μία ημέρα πριν από την ανακοπή καρδιάς της Τζωρτζίνας, τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Υπάρχει, δηλαδή μήνυμα της μητέρας πριν υποστεί την ανακοπή η 9χρονη, που φαίνεται ότι λέει «και που να δεις τι θα γίνει αύριο».

Αυτό το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου κρίνεται ίσως το πιο σημαντικό και έχει περάσει πλέον στα χέρια του Μάνου Δασκαλάκη από την πρώην κολλητή φίλη της εν διαστάσει συζύγου του.


Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στη μήνυση του Αλέξη Κούγια

Ο συνήγορος του πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα δήλωσε, μεταξύ άλλων, στα τηλεοπτικά συνεργεία: «Έχει δικαίωμα η υπεράσπιση να καταθέσει τη συγκεκριμένη μήνυση. Ωστόσο, είναι μάλλον μία προσπάθεια να απομακρύνει το ενδιαφέρον από το πραγματικά σημαντικό, δηλαδή τι θα πουν οι γιατροί. Ο κ. Δασκαλάκης επίσης κατέθεσε στο ακροατήριο πράγματα τα οποία δεν είχαν προκύψει για να ερωτηθούν νωρίτερα στη διαδικασία. Το ίδιο ακριβώς έγινε και σήμερα, με την πρώτη γιατρό που εξετάστηκε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: