Εξώδικο «βόμβα» της Ασημίνας στον Ατζούν για το Survivor: «Με κρατούσαν φυλακισμένη και μου χορηγούσαν ηρεμιστικά» (vid)

February 22, 2023
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έστειλε εξώδικο στον Ατζούν Ιλιτζαλί για την παραμονή παρά τη θέλησή της στον Άγιο Δομίνικο, αφού αποβλήθηκε από το Survivor All Star.

Στα δικαστήρια οδηγείται η κόντρα της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί μετά την αποβολή της από το Survivor All Star, επειδή όπως αποκάλυψε ο πρώην συμπαίκτης της Νίκος Μπάρτζης, την είδε με κινητό στο δάσος.


Διαφ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ασημίνα έχει στείλει μέσω του δικηγορικού γραφείου του κ.Καπερνάρου, εξώδικο στην Acun Medya, με το οποίο καλεί την παραγωγή του Survivor με μια παράταση 48 ωρών να απαντήσει στα τρία παρακάτω θέματα.

  1. Για το συμβόλαιο της Ασημίνας καθώς δεν το έχει στα χέρια της από τον Δεκέμβριο που το υπέγραψε
  2. Καταγγέλλει εγκλεισμό για δέκα μέρες σε ξενοδοχείο μετά την απομάκρυνσή της από το παιχνίδι και μάλιστα, έχοντας μαζί της έναν άγνωστο άντρα στο δωμάτιο, τον οποίο είχε βάλει η παραγωγή να την επιτηρεί
  3. Ο συγκεκριμένος άντρας της χορηγούσε τρία ηρεμιστικά χάπια την ημέρα διότι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση

Μάλιστα, στην εκπομπή του ALPHA μίλησε και η δικηγόρος της Ασημίνας, η Βάσια Καπερνάρου, η οποία μετέφερε όσα βίωσε η πρώην παίκτρια των Διασήμων μετά την απομάκρυνσή της. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι τις πρώτες τέσσερις μέρες δεν την άφηναν να αλλάξει τα ρούχα του Survivor, ούτε καν να κάνει μπάνιο.

Επίσης, η δικηγόρος της πρόσθεσε ότι δεν της επέτρεπαν να επικοινωνήσει με τα μέλη της οικογένειάς της, με εκείνα να έχουν ως τελευταία εικόνα την επεισοδιακή αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: