Δεν ήταν μόνο η Καρολίνα: Ο Μάριος Πρίαμος απάτησε την Ελευθερία και με άλλη παίκτρια, ο κακός χαμός στο Survivor

February 24, 2023

Δεν ήταν μόνο η Καρολίνα: Ο Μάριος Πρίαμος απάτησε την Ελευθερία και με άλλη παίκτρια, ο κακός χαμός στο Survivor



Νέα ανατροπή στο Survivor με τη σχέση Ελευθερίας Ελευθερίου και Μάριου Πρίαμου, αφού δεν υπάρχει μόνο τρίτο πρόσωπο αλλά και τέταρτο.



Μπορεί φέτος να είναι Survivor All Star, δηλαδή με όλους τους δυνατούς και πολυσυζητημένους παίκτες των υπόλοιπων κύκλων, ωστόσο, όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής, είναι περισσότερο reality. Ήδη έχουν «σκάσει» δύο πολύ βαριά σκάνδαλα, αυτό με την Ασημίνα και τα εξώδικα που ανταλλάζει με την Acun Medya, και εκείνο του Μάριου Πρίαμου με τα τετ α τετ του με την Καρολίνα Καλύβα, απομονωμένοι στη ζούγκλα.

Η Καρολίνα λοιπόν αποχώρησε, ωστόσο, μπήκε η πρώην αγαπημένη του Μάριου, Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία του ζήτησε εξηγήσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ένας άγριος καβγάς στην παραλία των Διασήμων ανάμεσα στους δύο παίκτες και να ακουστούν μέχρι και «γαλλικά».

Σύμφωνα τώρα με τα τελευταία επεισόδια, Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριος Πρίαμος έχουν έρθει πολύ κοντά και απομονώνονται στο δάσος, όπου συζητάνε με τις ώρες, αν συζητάνε μόνο…

Επίσης, η Αφροδίτη Σκαφίδα αποκάλυψε στις κάμερες του Survivor All Star, πως όχι μόνο έχουν έρθει κοντά αλλά είναι και πάλι μαζί! Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως «Οn camera προσπαθούν να μη φανεί, είναι μαζί».

Και με άλλη παίκτρια εκτός της Καρολίνας συνευρέθηκε ο Πρίαμος στο Survivor All Star

Ακόμη μια «βόμβα» όμως θα ταράξει τα νερά στη σχέση τους! Όπως αποκάλυψε το «Πρωινό μας», στο επόμενο επεισόδιο η Ελευθερία Ελευθερίου θα ρωτήσει τον Μάριο Πρίαμο αν έχει συμβεί κάτι και με άλλη κοπέλα μέσα στο παιχνίδι. Για κακή της τύχη λοιπόν, η απάντηση που θα λάβει θα είναι… θετική.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας θα απαντήσει ξεκάθαρα πως έχει συνυπάρξει ερωτικά και με άλλη παίκτρια και μάλιστα θα μάθουμε και το όνομά της.







Πηγή

Διαβάστε επίσης: