Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν άντεξε και «λύγισε» μπροστά στη κάμερα – “Ήταν μεγάλο χτύπημα”, λέει με δάκρυα στα μάτια

February 24, 2023

Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν άντεξε και «λύγισε» μπροστά στη κάμερα – “Ήταν μεγάλο χτύπημα”, λέει με δάκρυα στα μάτια


Διαφ.

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας για τη Μάρθα Καραγιάννη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για τους ρόλους του, την φωτογράφηση που έκανε πρόσφατα ως Μέγας Αλέξανδρος ενώ παράλληλα μίλησε και για την απώλεια που του στοίχισε περισσότερο από εκείνες των τελευταίων χρόνων, εκείνη της Μάρθας Καραγιάννη.

Σπύρος Μπιμπίλας

«Η απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Η Μάρθα ήταν για εμένα ένα ορόσημο στη ζωή μου, γιατί μού έδειξε τι θα πει φιλανθρωπία χωρίς ο άλλος να ξέρει ότι την κάνεις.

Αυτό το πράγμα της Μάρθας δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Στην κηδεία μου το ηχητικό που θα παίζει θα λέει “ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ακόμα κι αν με πλήγωσαν”», ανέφερε δακρυσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας.


Σπύρος Μπιμπίλας: Οι δουλειές στο εξωτερικό και το bullying

«Στα 20 μου, μού είχε γίνει πρόταση από αμερικανική παραγωγή να κάνω δοκιμαστικό για τον Μέγα Αλέξανδρο, λόγω της ομοιότητας. Σε λίγες ημέρες θα βγει μια φωτογράφισή μου ως Μέγας Αλέξανδρος, έτσι για να την σπάσουμε σε μερικούς που ό,τι κι αν πεις σου κάνουν bullying.

Έχω δεχθεί πολύ bullying για πολλά πράγματα, ειδικά την περίοδο με τα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κάποιοι ήθελαν να με εμφανίσουν ως κιτς και τρας. Η σοβαροφάνεια είναι κακό πράγμα. Είχε συμβεί μια μικρή παρεξήγηση με τον Σταμάτη Φασουλή, η οποία λύθηκε, μιλάω και μ’ αυτούς που έχω συρθεί στα δικαστήρια», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Παίζω σε μια ρωσική παραγωγή, έχω παίξει και σε γιαπωνέζικη και σε αμερικανική και στο “Crown” που κόπηκε η σκηνή, αλλά θα παίρνω δικαιώματα. Σε κεντρικό θέατρο έβαλαν το όνομά μου με τα νέα παιδιά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μπήκε μπροστά και είπε πως είναι λάθος. Η δικαιοσύνη δεν έπεσε από τον ουρανό! Άνθρωποι φτιάχνουν τους νόμους και μπορεί να είναι ατελείς ή να έχουν λάθη».

Ο λόγος που δεν πήγε στις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών

«Δεν πήγα στην συνάντηση των καλλιτεχνών με τον πρωθυπουργό, γιατί είχα να πάω σε μια κηδεία συναδέλφου. Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό πήγε ο γενικός γραμματέας, είναι πιο τίμιο να πάει ένας πιο νέος άνθρωπος, που γνωρίζει σε βάθος το θέμα», είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: