«Στην τρύπα θα βρείτε το κρανίο του»: Σε σοκ το πανελλήνιο, βρήκαν τον Μάριο μετά από 11 χρόνια;

February 25, 2023

«Στην τρύπα θα βρείτε το κρανίο του»: Σε σοκ το πανελλήνιο, βρήκαν τον Μάριο μετά από 11 χρόνια;


Διαφ.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου απήχθη και δολοφονήθηκε το 2012 και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο Τούνελ“, χθες, Παρασκευή, το βράδυ, έγινε μία μαρτυρία, από τον χώρο των φυλακών, ταράζοντας τα λιμνάζοντα ύδατα, καθώς το πτώμα του 26χρονου δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.



Ο Μάριος Παπαγεωργίου δολοφονήθηκε πριν από μία δεκαετία

Ειδικότερα, κρατούμενος σε φυλακές ισχυρίστηκε πως γνωρίζει το σημείο που άφησαν το άψυχο σώμα του Μάριου και έδωσε στην εκπομπή σχετικές λεπτομέρειες.

«Καλησπέρα φίλοι μου. Ό, τι και να πω για την έρευνα που θα προβληθεί σε λίγο, θα είναι πολύ λίγο, θα ακουστεί μικρό. Τα λόγια είναι περιττά. Τούτο το βράδυ μιλά η εικόνα που βρέθηκε στα βουνά και κατέγραψε το μακάβριο εύρημα. Είναι ο Μάριος Παπαγεωργίου που εξαφάνισαν πριν από χρόνια το πτώμα του» επεσήμανε η Αγγελική Νικολούλη στην έναρξη της εκπομπής της.

Η πληροφορία «βόμβα» οδήγησε την ομάδα ερευνών του «Τούνελ» σε ένα βουνό της Αττικής, με τον μάρτυρα να υποδεικνύει το σημείο που έκρυβε το μακάβριο μυστικό, για να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια, όπως είπε.

Η έρευνα της εκπομπής στο δάσος, έφερε στο φως ένα κρανίο και η κινητοποίηση της Ασφάλειας ήταν άμεση, με τους άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έσπευσαν στο σημείο για να το περισυλλέξουν και να το στείλουν σε ειδικό εργαστήριο για την ανάλυσή του.

Ο κρατούμενος ήρθε σε επαφή με την Ασφάλεια, μέσα από τον δικηγόρο του, δίνοντας σχετικές λεπτομέρειες.

Στη μαρτυρία του, ο κρατούμενος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων «έχω μια πληροφορία… Είναι για τον Μάριο. Για το που είναι, κατάλαβες τώρα. Δεν μπορώ να σου πω από εδώ που είμαι. Είναι όμως εκατόν ένα τοις εκατό σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι; Υπάρχει και το σώμα στα πενήντα με εκατό μέτρα παραπάνω από εκεί».

Και συμπληρώνει «σου είπα πώς θα στρίψετε και πού θα πάτε. Είναι και μια εκκλησία εκεί. Στο γεφύρι, εκεί στις πέτρες είναι από πάνω. Το κρανίο είναι εκεί σίγουρα, να ξέρεις. Είμαι 99,999 τοις εκατό ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω. Για να ησυχάσει και αυτή η μάνα. Φίλε, σου είπα ποιος είμαι. Και όταν λέω κάτι, να ξέρεις ότι ισχύει».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής “Φως στο Τούνελ“, Τάκης Νικολάου, μαζί με τον σκηνοθέτη, Σωτήρη Σπαθάρη, κατευθύνθηκαν στο σημείο που οδήγησε η πληροφορία, κοντά στην Μαγούλα και πριν τα Δερβενοχώρια η εκπομπή «όργωσε» το δύσβατο μέρος. Τα ευρήματα είναι σοκαριστικά και ούτε οι έμπειροι συνεργάτες της εκπομπής δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

«Βλέπω κόκαλα;», αναρωτιόταν ο ρεπόρτερ με τον σκηνοθέτη να τον επιβεβαιώνει και μετά από ώρες ερευνών, εντόπισαν την τρύπα που υπέδειξε ο κρατούμενος και όπου σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί ήταν το κρανίο του Μάριου. «Το κρανίο φαίνεται να έχει σημάδι από σφαίρα. Πωωω…», αναφώνησε σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος.

Απομένει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν το κρανίο ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου Παπαγεωργίου, αφού θα εξεταστεί από ανθρωπολόγο ή αν ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Το νήμα των εξελίξεων στην εν λόγω υπόθεση είχε ξετυλίξει η Αγγελική Νικολούλη, όταν μετά από πρωτοβουλία της εξετάστηκε το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του νεαρού άνδρα, με το οποίο εξαφανίστηκε. Τα ίχνη αίματος που βρήκε με τη βοήθεια του γενετιστή κ. Φιτσιάλου, αποδείκνυαν πως ο Μάριος είχε απαχθεί και δολοφονηθεί άγρια.

Ο «εγκέφαλος» της ομάδας που τον απήγαγαν και εξαφάνισαν, καταδικάστηκε, αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ τι του συνέβη και πού βρίσκεται το πτώμα του.

Η γιαγιά του Μάριου Παπαγεωργίου απεβίωσε με τον καημό ότι δεν έμαθε πού βρίσκονται τα οστά του αγαπημένου της εγγονού.

Η έρευνα του δημοσιογράφου και του σκηνοθέτη της εκπομπής συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα στο δύσβατο μέρος που υπέδειξε ο κρατούμενος και σύμφωνα με τη μαρτυρία του, εκεί βρίσκονται και τα οστά από το σώμα που πρέπει να ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Την έρευνα ανέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι συνεχίζουν μήπως εντοπίσουν και το σώμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του μάρτυρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: