Ξέσπασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Να μη τα βλέπεις, εσύ που δεν ξέρεις τι να κάνεις στη ζωή σου»

February 25, 2023

Ξέσπασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Να μη τα βλέπεις, εσύ που δεν ξέρεις τι να κάνεις στη ζωή σου»


Διαφ.

Με αφορμή το «κύμα» αντιδράσεων κατά Μπισμπίκη και Βανδή, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην εκπομπή Open Weekend.



Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα του «Open Weekend» και στη Σοφία Μανουσακίδου, με τον Μαυρικίου να δηλώνει πολύ θυμωμένος για όσα ακούγονται.

Με αφορμή το βίντεο – viral με το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη στη Βανδή, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξέσπασε για τα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν για το ζευγάρι. Ο Μαυρίκιος αναφέρθηκε και στον «πόλεμο» που δέχεται και ο ίδιος – κατά καιρούς- με τα σχόλια που λαμβάνει για την προσωπική του ζωή.
«Είμαι τόσο θυμωμένος που καλύτερα να μη μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα. Πραγματικά έχω θυμώσει. Βλέπω τις εκπομπές που σχολιάζουν και πραγματικά δεν ντρέπονται; Όταν θέλουν συνέντευξη από τη Βανδή, τρέχουν τη Βανδή για να τους δώσει συνέντευξη. Όταν θέλουν να τους βρουν στο αεροδρόμιο, τρέχουν να τους βρουν», ήταν το πρώτο σχόλιο του Μαυρίκου Μαυρικίου.

Ενώ στη συνέχεια ξέσπασε με όσα γράφονται στο διαδίκτυο για τη Βανδή και τον Μπισμπίκη: «Διαβάζω κάτι περί ηλικίας και για γεροντοέρωτες… τι μ@λ@κιες είναι αυτές΄. Είστε καλά; Και τι πάει να πει “να το ζουν μόνοι τους, να μην προκαλούν” μας το λένε κι εμάς αυτό. Να μη βλέπεις ρε βλάκα, εσύ που δεν έχεις τι να κάνεις και τι να σχολιάσεις στη ζωή σου», είπε, φανερά ενοχλημένος.

Ενώ έφερε ως παράδειγμα: «Θα ξεχάσω εγώ που γράφανε για την Ιλάειρα: “Πόσα να της δίνει ο Μαυρίκιος για να παριστάνει τι γυναίκα του;”» ήταν οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Open Weekend.
«Λένε για τα παιδιά, τα παιδιά της είναι περήφανα, η κόρη της το έγραψε δημόσια» είπε η Ιλάειρα Ζήση για τη Δέσποινα Βανδή.

Δείτε βίντεο:

Οι αντιδράσεις για Μπισμπίκη και Βανδή

Το ζευγάρι συζητιέται συνεχώς, από την πρώτη στιγμή που έκανε γνωστό τον έρωτά του δημόσια, αφού οι εκδηλώσεις αγάπης του ενός προς τον άλλο είναι όχι μόνο συχνές, αλλά και «υπερβολικές», όπως τις χαρακτηρίζουν κάποιοι.

Αυτή τη φορά, το φιλί που αντάλλαξαν πάνω στη σκηνή, το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού, αλλά και το τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει για εκείνον η Δέσποινα Βανδή, καθισμένη στα πόδια του, προκάλεσαν αντιδράσεις, με καλλιτέχνες, αλλά και παρουσιαστές να σχολιάζουν τη στάση τους.

Πρώτη, η Ελένη Βιτάλη, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο για το ζευγάρι γράφοντας άκρως αρνητικά σχόλια. Την εικόνα σχολίασε και ο Γιώργος Λιάγκας, υποστηρίζοντας ωστόσο το ζευγάρι σε ένα βαθμό.

Το εν λόγω βίντεο σχολίασε και η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της, δηλώνοντας πως χαίρεται τον έρωτά τους και δεν την ενοχλεί σε καμία περίπτωση να τους βλέπει τόσο χαρούμενους.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή θέλησε κι εκείνη να υποστηρίξει τη μητέρα της και το έκανε με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε αρχικά, σε story ένα στιγμιότυπο με την τραγουδίστρια να κάθεται στα πόδια του ηθοποιού στη σκηνή και στη συνέχεια, έναν στίχο από το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Έρωτα θέλει η ζωή», που κυκλοφόρησε το 2010.

@protothema.gr #vandi #mpismpikis #greece #showbiz #protothema #fyp ♬ original sound – protothema.gr

Φυσικά, το Twitter δεν άφησε ασχολίαστο τον έρωτα του ζευγαριού. Δείτε παρακάτω μερικά από τα σχόλια:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: