“Θα σας απαντήσω σε όλα, αλλά αυτούς δεν θα τους πειράξετε”: Άστραψε & βρόντηξε ο Κοκλώνης στο φινάλε του J2US

February 26, 2023

“Θα σας απαντήσω σε όλα, αλλά αυτούς δεν θα τους πειράξετε”: Άστραψε & βρόντηξε ο Κοκλώνης στο φινάλε του J2US



Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε την απάντησή του στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τα οικονομικά της εταιρίας του, χθες, Σάββατο, το βράδυ, μέσα από το νέο επεισόδιο του J2US.



Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στα δημοσιεύματα

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής και παραγωγής «σας υποσχέθηκα ότι θα δώσω κάποιες απαντήσεις και θα πω κάτι. Τώρα είμαι ο επιχειρηματίας, όχι ο παρουσιαστής και θέλω να σας πω το εξής. Θέλω λίγο την προσοχή σας. Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα είναι ψέματα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω. Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε ότι κάτι θα γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης, λοιπόν, είναι εδώ».

Έξαλλος ο Νίκος Κοκλώνης

Και συνέχισε ο Νίκος Κοκλώνης σε έντονο ύφος «ρωτήστε με ότι θέλετε, όποιος θέλει, οτιδήποτε κι αν είναι αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά. Ζουν από αυτήν και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσει,ς αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: