57άρα σε κορμί 40άρας: Η Ελένη Ράντου “έκοψε” 4 πράγματα, έχασε πάνω από 10 κιλά & εντυπωσιάζει με τη νέα της εικόνα

February 26, 2023

57άρα σε κορμί 40άρας: Η Ελένη Ράντου “έκοψε” 4 πράγματα, έχασε πάνω από 10 κιλά & εντυπωσιάζει με τη νέα της εικόνα


Διαφ.

Η Ελένη Ράντου είναι μία γυναίκα που, εκτός από τη δουλειά της, ξεχωρίζει για το στυλ και την κομψότητά της, αλλά και για τις υπέροχες αναλογίες της, παρά τα 57 της χρόνια.Η διατροφή της Ελένης Ράντου

Μάλιστα, η ηθοποιός και σκηνοθέτης κατάφερε να χάσει πάνω από 10 κιλά, κόβοντας τέσσερις τροφές από τη διατροφή της.

Πλέον, η Ελένη Ράντου προσέχει τη διατροφή της και έχει υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ο οποίος τη βοηθά να κρατήσει σταθερές τις αναλογίες της.

Μπορεί στο παρελθόν να είχε πάρει κάποια κιλά, ωστόσο, κατάφερε να τα χάσει, ακολουθώντας απλά και μικρά διατροφικά μυστικά.

Οι τέσσερις τροφές που έκοψε η Ελένη Ράντου

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, η ηθοποιός σταμάτησε να τρώει γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη και γλυκά, παρά το γεγονός ότι λατρεύει τα γλυκά.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «δεν ξέρω πόσα κιλά έχω χάσει. Έχω σταματήσει να τα μετράω, αλλά νομίζω καμιά δεκαριά… Από τον Ιούλιο. Στην αρχή έκανα διατροφή, τώρα πια τρώω κανονικά, αλλά είναι και η κούραση της παράστασης, έχει πάρει και ο ορφανισμός μια γραμμή. Έχω κόψει τα γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη, γλυκά. Εγώ δεν φανταζόμουν πόσο καλό κάνει στην υγειά μια προσεγμένη διατροφή, γιατί ήμουν της λογικής γουρουνιάζω. Από όλο το κρέας εγώ μόνο το λίπος λάτρευα. Αλλά άμα μπεις στη διαδικασία, σιγά σιγά βλέπεις ότι δεν το αντέχει πια ο οργανισμός σου. Πάω να φάω τώρα σοκολάτα που τη λατρεύω, γιατί γενικά ήμουν γλυκατζού και δεν την αντέχει το στομάχι μου».

Ελένη Ράντου διατροφή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: