“Έτσι χύμα; Ντροπή λίγο”: Θύελλα αντιδράσεων για τo λάθος στο βίντεο του “Τούνελ”, η εξήγηση της Νικολούλη

February 26, 2023

“Έτσι χύμα; Ντροπή λίγο”: Θύελλα αντιδράσεων για τo λάθος στο βίντεο του “Τούνελ”, η εξήγηση της Νικολούλη


Διαφ.

Η Αγγελική Νικολούλη στην τελευταία εκπομπή «Φως στο Τούνελ», προχθές, Παρασκευή, ασχολήθηκε με την απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, το 2012 και ένα λάθος στο βίντεο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter.Ειδικότερα, οι αντιδράσεις αφορούσαν στις έρευνες του συνεργείου της εκπομπής της, μετά από μία μαρτυρία κρατουμένου, ο οποίος υπέδειξε ένα σημείο όπου υποτίθεται πως βρίσκονται τα οστά του άτυχου νεαρού, για την ωμότητα των σκηνών και την απουσία της αστυνομίας από την έρευνα, ειδικά την στιγμή της ανακάλυψης των οστών.

Από τον Αύγουστο του 2012, η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, ζει έναν εφιάλτη, αφού μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του γιου της, την καταδίκη 4 συνολικών ατόμων και την συνέργεια ακόμη 5, δεν έχει βρεθεί η σωρός του.

Η υπόθεση του άτυχου νεαρού ήταν πριν από 11 χρόνια και ένα προσωπικό στοίχημα της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ», η οποία είχε κάνει νέα έρευνα στο αυτοκίνητό του, όπου είχαν βρεθεί ίχνη αίματος και οδήγησε εκ νέου στην κινητοποίηση των αρχών.

Στην εκπομπή της Παρασκευής, η δημοσιογράφος υπογράμμισε σοκαρισμένη «αυτή η υπόθεση, 11 χρόνια μετά, μας πονάει, μας πληγώνει ακόμη», ενώ στη συνέχεια παρουσίασε την τηλεφωνική μαρτυρία ενός κρατουμένου από τις φυλακές, ο οποίος τους αποκάλυψε πως τα οστά του νεαρού είναι σε ένα συγκεκριμένο σημείο στα Δερβενοχώρια.

Το συνεργείο της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” με τον σκηνοθέτη της Σωτήρη Σπαθάρη, βρήκε το σημείο και ένα κρανίο μαζί με οστά, αλλά τόσο η σκληρότητα των σκηνών, όσο και οι κινήσεις τους με το να αγγίζουν αποδεικτικά στοιχεία, προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter.

Η Αγγελική Νικολούλη, ωστόσο, έσπευσε να πληροφορήσει το τηλεοπτικό κοινό ότι μετά από αυτή την έρευνα, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και αναμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα για το αν έχουν σχέση τα ευρήματα με τον Μάριο.

Η Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε απειλητικό μήνυμα

Και κατά την διάρκεια της εκπομπής της και συγκεκριμένα μετά την αποκάλυψη, δέχθηκε και ένα απειλητικό μήνυμα, αλλά χωρίς να το διαβάσει είπε γελαστά «δεν σχολιάζω και δεν απαντώ. Τι να σας πω πάλι φιλάκια;»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Φως στο Τούνελ ????????‍♀️ (@fostotounel)

Οι αντιδράσεις για το λάθος στο βίντεο στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη για Μάριο Παπαγεωργίου

Αγγελική Νικολούλη για Μάριο Παπαγεωργίου

Αγγελική Νικολούλη για Μάριο Παπαγεωργίου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: