Βουβός πόνος για την 34χρονη Δήμητρα: Έπεσε από το μπαλκόνι και 2 μήνες μετά βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

February 26, 2023

Βουβός πόνος για την 34χρονη Δήμητρα: Έπεσε από το μπαλκόνι και 2 μήνες μετά βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της


Διαφ.

Η 34χρονη Δήμητρα από τον Πύργο, εντοπίστηκε νεκρή από την αδελφή της, με την οποία έμενε μαζί το τελευταίο διάστημα.



Φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που έχει ζητήσει η Αστυνομία, αλλά οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η Δήμητρα Γιαννακοπούλου, που ήταν μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σητεία, ωστόσο, η πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού της λίγο πριν τα Χριστούγεννα, την δημιούργησαν προβλήματα υγείας και την ανάγκασαν να επιστρέψει στον Πύργο, για να τη φροντίζουν οι δικοί της άνθρωποι.

Η 34χρονη Δήμητρα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, μετά την πτώση

Μετά το ατύχημα, η 34χρονη Δήμητρα νοσηλεύτηκε για ένα μεγάλο διάστημα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και στον Πύργο είχε επιστρέψει πρόσφατα, συνεχίζοντας να έχει προβλήματα υγείας, ακόμα και κινητικά.

Το πρωί της Παρασκευής, η αδελφή της νεαρής μητέρας, την αντίκρισε στο σπίτι τους, χωρίς τις αισθήσεις της. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομία και έφτασαν άμεσα στο σημείο, αλλά ήταν ήδη αργά, αφού η 34χρονη είχε “φύγει” από τη ζωή.

Η 34χρονη Δήμητρα "έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: