“Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα μπορέσει να χαμογελάσει ξανά”: Μαρτυρικές στιγμές για 6χρονη στο σπίτι της φίλης της

February 26, 2023

“Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα μπορέσει να χαμογελάσει ξανά”: Μαρτυρικές στιγμές για 6χρονη στο σπίτι της φίλης της


Διαφ.

Ένα 6χρονο κορίτσι δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο από σκύλο, στο σπίτι της φίλης της, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.Ειδικότερα, η Λίλι Νόρτον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκεσε 12 ώρες και οι γιατροί της έκαναν πάνω από 1.000 ράμματα κάτω από τα μάτια μέχρι το πηγούνι της, ενώ εκκρεμούν δύο ακόμα επεμβάσεις, όπως αναφέρεται σε λογαριασμό του GoFundMe, που δημιουργήθηκε για εκείνη και έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής 24.250 δολάρια σε δωρεές.

Το 6χρονο κορίτσι δεν θα μπορέσει να χαμογελάσει ξανά

«Οι σιελογόνοι αδένες της δεν λειτουργούν και οι γιατροί είπαν ότι δεν θα μπορέσει να χαμογελάσει ξανά. Οι μύες είναι πολύ κατεστραμμένοι», υπογράμμισε η CJ Pitcher, η οποία βοήθησε στη δημιουργία του εράνου.

Η 6χρονη θα παραμείνει στη ΜΕΘ του Παιδιατρικού Νοσοκομείου της Βοστώνης για τουλάχιστον δέκα ημέρες και σύμφωνα με τη μητέρα της, Ντόροθι Νόρτον, μιλώντας στο News Center Maine, η μικρή παραμένει ναρκωμένη, επειδή της έχουν τοποθετήσει αναπνευστικό σωλήνα.

«Αλλά εκτός από αυτό, είναι πολύ καλά. Φαίνεται πολύ καλά. Ετοιμαζόταν να παίξουν με κάτι κάρτες κι έτσι κάθισε στο τραπέζι. Η φίλη της πήγε να φέρει τις κάρτες και μόλις γύρισε άρχισε να ουρλιάζει όταν είδε τον σκύλο να έχει μέσα στο στόμα του τη Λίλι» επεσήμανε η μητέρα και συμπληρώνει «και δεν μισεί όλα τα σκυλιά, τουλάχιστον αυτό μου είπε. Απλώς δεν θέλει να ξαναδεί το συγκεκριμένο».

Ο σκύλος φέρεται να ήταν ράτσας πίτμπουλ, ενώ ο αστυνομικός, Ντέξτερ Μπαζ Μπρίτζες, υπεύθυνος ελέγχου ζώων για την πόλη Chesterville, σημείωσε στη Sun Journal ότι η επίθεση ερευνάται.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: