Έδιωξε ακόμη και το σύζυγό της: Μητέρα κλειδώθηκε με το γιο της 3 χρόνια στο σπίτι για να μην κολλήσουν κορωνοϊό

February 26, 2023

Έδιωξε ακόμη και το σύζυγό της: Μητέρα κλειδώθηκε με το γιο της 3 χρόνια στο σπίτι για να μην κολλήσουν κορωνοϊό


Διαφ.

Μία 34χρονη μητέρα από την Ινδία, κλειδώθηκε με τον 10χρονο γιο της στο σπίτι, για τρία χρόνια, προκειμένου να μην κολλήσουν κορονοϊό.



Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 34χρονη Μουνμούν Μαϊχί, στην προσπάθειά της να μην πεθάνει αυτή και ο γιος της από το, αποφάσισε να εγκλωβιστεί σε ένα διαμέρισμα λίγων τετραγωνικών, για τρία χρόνια, στην επαρχία Χαριάνα της Ινδίας και απεγκλωβίστηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες, κατόπιν παρέμβασης της αστυνομίας.

Η 34χρονη φοβόταν τόσο πολύ τον κορονοϊό, που όταν ο σύζυγός της, Σουγιάν Μαϊχί, βγήκε κάποια στιγμή από το σπίτι στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας -και συγκεκριμένα την δεύτερη μέρα- δεν τον άφησε να ξαναμπεί.

Ο Σουγιάν, που είχε κουραστεί και ταλαιπωρηθεί από την όλη κατάσταση, επικοινώνησε με την αστυνομία για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, οι αστυνομικοί όμως αρχικά δεν τον πίστεψαν.

Ωστόσο, ύστερα από την επιχείρηση απεγκλωβισμοί, βρήκαν όλη το σπίτι γεμάτο σκουπίδια, αποφάγια και τους τοίχους ζωγραφισμένους από το μικρό αγόρι, που δεν μπορούσε να αξιοποιήσει με κάποιον άλλο τρόπο το χρόνο και τις δημιουργικές του ικανότητες.

Ο Σουγιάν, όλο αυτό το διάστημα, τους άφηνε τρόφιμα έξω από την πόρτα, για να επιβιώσουν, αλλά δεν μπορούσε να πείσει τη γυναίκα του να επιστρέψει στο σπίτι του.

Όταν οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν, διαπίστωσαν πως το παιδί ήταν σε άθλια κατάσταση, με τα μαλλιά του να έχουν μικρύνει μέχρι κάτω από τους ώμους, ενώ δεν φαινόταν να τα πήγαινε αρκετά καλά στη συναναστροφή με τον κόσμο, αφού τρία χρόνια τώρα δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν άλλον.

Η 34χρονη μητέρα δεν πετούσε ούτε τα σκουπίδια

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, σοκαρίστηκαν από την ποσότητα των σκουπιδιών που είχε, καθώς η 34χρονη δεν τα πετούσε, γιατί θα έπρεπε να βγει εκτός σπιτιού και κινδύνευε να προσβληθεί από κορονοϊό.

Επίσης, αντίκρισαν σωρούς από ρούχα, τρίχες, άδεια πακέτα τροφίμων πεταμένα διάσπαρτα στο πάτωμα και μια παχιά στρώση σκόνης και βρωμιάς παντού σε όλο τον χώρο.

Αφού εντόπισαν σώο το αγόρι να κάθεται σε ένα από τα υπνοδωμάτια, οι αστυνομικοί το διακόμισαν αμέσως στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο, ενώ μια ιατρική ομάδα -συμπεριλαμβανομένων ψυχιάτρων- αξιολογεί και τους δύο, με την 34χρονη μητέρα να διαγιγνώσκεται με ψυχολογικά προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν εισαχθεί και οι δύο στην ψυχιατρική πτέρυγα για θεραπεία.

34χρονη μητέρα κλείστηκε σπίτι της τρία χρόνια

34χρονη μητέρα κλείστηκε σπίτι της τρία χρόνια


Πηγή

Διαβάστε επίσης: