Κάνει το επόμενο βήμα ο σύντροφος της Μελίνας: Έσκασε η “βόμβα” για τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, χαρές για το ζευγάρι

February 26, 2023

Κάνει το επόμενο βήμα ο σύντροφος της Μελίνας: Έσκασε η “βόμβα” για τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, χαρές για το ζευγάρι


Διαφ.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης μπορεί να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, η οποία θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1, σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΙ “Γεια σου”, με τη Μαρία Μπακοδήμου.



Ειδικότερα, συνεχίζονται τα δοκιμαστικά για τη νέα εκπομπή του ANT1 με την Ελίνα Παπίλα και η δημοσιογράφος της εκπομπής “Γεια σου”, Μαρίνα Χαραλάμπους, αποκάλυψε τους πρώτους συνεργάτες που φαίνεται να συμφώνησαν για την εκπομπή, αλλά και το πρόσωπο – έκπληξη που τις επόμενες μέρες θα περάσει από δοκιμαστικό.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα;

«Τα δοκιμαστικά συνεχίζονται. Μάλλον έχουν “κλειδώσει” ο Αντώνης Βλοντάκης και ο Γιώργος Λάγιος, αλλά θέλουν και ακόμη ένα αγόρι. Εμείς μάθαμε για ένα πολύ όμορφο αγόρι το οποίο τον τελευταίο καιρό συζητιέται για τη σχέση του με ένα όμορφο κορίτσι. Θα κάνει δοκιμαστικό μέσα στην εβδομάδα. Ασχολείται με τη γυμναστική και είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ο ρόλος του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα

Ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη, ως personal trainer, ίσως βρεθεί στην εκπομπή του ANT1, για να αναλάβει την ενότητα fitness, όπως συνέχισε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: