Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού: Η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του Λευτέρη Πανταζή και μητέρα της μοναχοκόρης του, Κόνι

February 26, 2023

Μαθεύτηκε η αιτία χωρισμού: Η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του Λευτέρη Πανταζή και μητέρα της μοναχοκόρης του, Κόνι


Διαφ.

Ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξή του στην Secret των Παραπολιτικών και στη Σπυριδούλα Τριάντου, αναφέρθηκε στις σχέσεις του σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Ζώζα Μεταξά, η οποία βρίσκεται πίσω από την ομάδα των σεναριογράφων της επιτυχημένης σειράς του Mega “Μαύρο Ρόδο”, με την οποία, μάλιστα, έχουν αποκτήσει την κόρη τους, Κόνι Μεταξά.Η αγάπη του Λευτέρη Πανταζή για τη Ζώζα Μεταξά

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «απ’ ό,τι ακούω είναι από τις καλύτερες που συνεργάζονται εκεί πέρα. Αυτό με χαροποιεί, γιατί τελείωσε την σχολή με άριστα, διακρίθηκε και τώρα της δόθηκε η ευκαιρία να μπει σε αυτό το σίριαλ, το οποίο είναι από τα καλύτερα. Κάνει την έκπληξη και για αυτό πάει καλά. Μπράβο της και πάντα τέτοια. Την αγαπώ, είναι η μάνα του παιδιού μου, είναι η γυναίκα που μου χάρισε ό,τι καλύτερο. Αυτό δεν αλλάζει ποτέ».

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλάει με τα καλύτερα για τη μητέρα της κόρης του

Και συνεχίζει ο Λευτέρης Πανταζής «εμείς απλώς δεν ταιριάξαμε και χωρίσαμε. Πάντα θα είμαστε κοντά στο παιδί, πάντα θα είναι η μάνα του παιδιού μου, πάντα θα είμαστε μαζί οτιδήποτε συμβεί στο παιδί μας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: