Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Αύριο Καθαρά Δευτέρα θα επιχειρήσουν να τον «ξυπνήσουν»

February 26, 2023

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Αύριο Καθαρά Δευτέρα θα επιχειρήσουν να τον «ξυπνήσουν»


Διαφ.

Διασωληνωμένος παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από λοίμωξη αναπνευστικού και αύριο οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον «ξυπνήσουν».Ο παρουσιαστής βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Υγεία» και αύριο Καθαρά Δευτέρα (27.2.2023) οι γιατροί θα επιχειρήσουν αποσωλήνωση.

Εκεί θα φανούν πολλά, καθώς θα ξεκαθαρίσει αν ο οργανισμός του έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται στην φαρμακευτική αγωγή για να καταπολεμηθεί η λοίμωξη του αναπνευστικού εξαιτίας μικροβίου που έχει.

Την αποκάλυψη για την αυριανή προσπάθεια να «ξυπνήσει» ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Open Weekend» του Open. Ο δημοσιογράφος είπε για την πορεία της υγείας του παρουσιαστή.

«Την Δευτέρα δεν ήρθε στην εκπομπή κι έμαθα για το πρόβλημα που είχε με το αναπνευστικό. Είναι πολύ κρίσιμη η Δευτέρα γιατί ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση. Όλοι του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και να τα καταφέρει. Και θα τα καταφέρει για άλλη μια φορά. Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει στην εντατική», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ο Ανδρέας είναι νικητής, μαχητής και τον περιμένουμε πως και πως να επιστρέψει. Ο Ανδρέας είναι ο μπαμπάς μας, ο άνθρωπος που θα μου πει στα διαλείμματα ότι δεν πρέπει να υπερτονίσω αυτό και γιατί είπα εκείνο με πολύ καλή διάθεση. Εγώ χαίρομαι πάντα στην εκπομπή, όταν έχω διαφορετική γνώμη με τον Ανδρέα και κάνουμε αντίλογο. Είναι ουσιαστικό και καλό για την τηλεόραση, την εκπομπή και τους τηλεθεατές. Μας λείπεις πολύ. Τελείωνε ρε, άντε σήκω από εκεί και γύρνα» κατέληξε ο δημοσιογράφος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: