Εριέττα Κούρκουλου – Βύρωνας Βασιλειάδης: Μεταμφιέστηκαν για να γιορτάσουν τις πρώτες Απόκριες με τον γιο τους

February 26, 2023

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρωνας Βασιλειάδης: Μεταμφιέστηκαν για να γιορτάσουν τις πρώτες Απόκριες με τον γιο τους


Διαφ.

Σε αποκριάτικη διάθεση η Εριέττα Κούρκουλου με την οικογένειά της, μας δείχνει τις στολές τους μέσα από τη νέα της ανάρτηση στα social media.



Έχοντας αγκαλιά τον γιο της και με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη να ακολουθεί, η οικογένεια συμμετέχει στις καρναβαλικές εκδηλώσεις για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

Φορώντας στολή super ήρωα και έχοντας πάνω στους ώμους της τον γιο της ντυμένο spiderman, η Εριέττα Κούρκουλου απολαμβάνει τις πρώτες Απόκριες με τον μικρό της, ο οποίος πρόσφατα έγινε ενός έτους.

Δες τη φωτογραφία:

Η Εριέττα Κούρκουλου πρόσφατα πέρασε σε μια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, εκφράζοντας την αγάπη της προς τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

«Κάθε μέρα επιλέγουμε ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα κάνουμε και οι δυο προσπάθεια να μην χαθούμε μέσα στην τρέλα της δουλειάς και του μπέμπη μας. Κάθε μέρα υπάρχει αλληλοϋποστήριξη, σεβασμός, θαυμασμός και αγάπη, ακόμα και όταν μας κυριεύουν τα νεύρα και οι παρεξηγήσεις. Κάθε μέρα ευχαριστώ το σύμπαν που έφερε τον Βύρων στον δρόμο μου», έγραψε στο instagram.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: