«Αν δεν κάνω κάθε μέρα προσευχή, είναι σαν να μου είπες να μην φάω»: Κατάθεση ψυχής από τον Κώστα Αποστολάκη

February 26, 2023

«Αν δεν κάνω κάθε μέρα προσευχή, είναι σαν να μου είπες να μην φάω»: Κατάθεση ψυχής από τον Κώστα Αποστολάκη



Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στη Τζένη Θεωνά στο πλατό της εκπομπής Μαμα-δες της ΕΡΤ2 και αποκάλυψε πολλά για τις αλλαγές στη ζωή του.



Μέσα σε όλα, o Κώστας Αποστολάκης μίλησε με λόγια καρδιάς για την συνειδητή απόφαση να αλλάξει τον τρόπο ζωής και καθημερινότητας που είχε μέχρι και πριν από τρία χρόνια.

Ειδικότερα, ο Κώστας Αποστολάκης, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου, εξομολογήθηκε πως «πριν από τρία χρόνια που ζήτησα βοήθεια, γονάτισα και έκλαψα πάρα πολύ ενώ δεν είχα πάει ούτε για να εξομολογηθώ ούτε για να ανάψω κερί ούτε για να μεταλάβω. Ζήτησα βοήθεια και η βοήθεια αυτή ήρθε σε 30 δευτερόλεπτα. Αυτό που μου συνέβη ή αν πως δεν μου άρεσε ο τρόπος ζωής μου, κουράστηκε η ψυχή μου πάρα πολύ από αυτά τα πράγματα που έκανα και δεν ταίριαζε η ψυχή μου σε αυτά. Δηλαδή η ψυχή μου ένιωσε άδεια και σαν να την χαράκωνε συνέχεια ένα νυστέρι. Αυτό λοιπόν το πράγμα λύθηκε σε 30 δευτερόλεπτα».

«Αν δεν κάνω κάθε μέρα την προσευχή μου είναι σαν να μου πεις ότι δεν θα φας για δυο μέρες φαγητό. Νομίζω πως η μεγαλύτερη αποστολή του ανθρώπου είναι να γίνει γονιός».

«Φυσικά και προσπαθώ να μεταλαμπαδεύσω την πίστη στο παιδί μου αλλά δεν γίνεται να την μεταλαμπαδεύσεις με τον τρόπο, «αυτό που σου λέω εγώ θα κάνεις» γιατί η ανθρώπινη ψυχολογία είναι πολύ αντιδραστική. Όταν πας λοιπόν κάτι να το φορέσεις, δεν του μπαίνει και σίγουρα δεν θα είναι στο νούμερο του ότι νούμερο κι αν φοράει» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κώστας Αποστολάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: